跳至
[2004年或之前] 有冇04年11月12日出生BB

首頁

尾頁

大宅

有冇04年11月12日出生BB

Hi !

各位1112bb及媽咪你地好呀!希望可以大家分享一下bb近況...

我囡囡Audrey而家已經有10隻牙,一日食3奶2粥.
體重大約24磅.佢可以唔扶

『 聖經能使他因信基督耶穌有得救的智慧 』(提後3:15)

侯爵府

Re: 有冇11月12日出生BB

我都有個1112bb, 佢叫炒炒!

佢依家已經有28隻牙, 一日3奶N零食.
體重大約11x磅.佢可以唔扶
謙謙在2004年10月29日出世了!

大宅

戇居SBB ~

Hello !

『 聖經能使他因信基督耶穌有得救的智慧 』(提後3:15)

侯爵府

我個BB-炒炒係0411冇人唔識架bor

謙謙在2004年10月29日出世了!

公爵府

[quote]
戇居SBB 寫道:

侯爵府

54. *waywaybb(Waylie).........11月12日 ...囡...陳凱琪
55. *yeelam123(Elaine).........11月12日 ...囝...蔡文皓
56. *pooh88(Sindy)...............11月12日...囝
57. *suetlam(_).....................11月12日...囡...朱凱蕎
58. jinis(_).............................11月12日... 囝
59. Karen_eng(Karen)............11月12日...囡...翁詩意(Krsten)
(前身為"惜如媽咪")
60. Appletea(janis)................11月12日...囡...佳悅(寶寶)
61. rice_creamy_zero(Chu)....11月12日...囡...嵐嵐
62. Pineapple-bread(Margaret).11月12日...囡...瑩瑩
63. Audreyma1112(Eve).........11月12日...囡...詩瑤(Audrey)
188. 梁太........197x年11月12日...囡...Carol (草草子�炒炒�美女)

子爵府

[quote]
戇居SBB 寫道:

男爵府

草草
你漏左一個

54. *waywaybb(Waylie).........11月12日 ...囡...陳凱琪
55. *yeelam123(Elaine).........11月12日 ...囝...蔡文皓
56. *pooh88(Sindy)...............11月12日...囝
57. *suetlam(_).....................11月12日...囡...朱凱蕎
58. jinis(_).............................11月12日... 囝
59. Karen_eng(Karen)............11月12日...囡...翁詩意(Krsten)
(前身為"惜如媽咪")
60. Appletea(janis)................11月12日...囡...佳悅(寶寶)
61. rice_creamy_zero(Chu)....11月12日...囡...嵐嵐
62. Pineapple-bread(Margaret).11月12日...囡...瑩瑩
63. Audreyma1112(Eve).........11月12日...囡...詩瑤(Audrey)
188. 梁太........197x年11月12日...囡...Carol (草草子�炒炒�美女[size=medium]�CEO
該用戶已被刪除

大宅

Audreyma1112 姨姨

我係1112 bb 呀
:-) :-) 我係小凱琪呀 :party: :party: 11月12日出世 :-) :-)

大宅

都有幾多人呢日出世喎.

侯爵府

00:
我唔會自己叫自己做CEO 架!
只係你地叫我先認架咋
你唔覺咩?
叫自己CEO,好醒好叻咩?!

老莫:
你係197y
總之我個"x"=你個"y"啦!!

首頁

尾頁

跳至