意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92834

跳至
用邊隻濾水器

伯爵府

國民生產總值:19295

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

用邊隻濾水器

請問你吔用乜嘢牌子濾水器?有乜好處?大約幾多錢?

大宅

國民生產總值:2399

Re: 濾水器

我用緊osim的,

男爵府

國民生產總值:6608

2019勳章

我朋友話the one好喎, 佢有兩個filter(一大一細), 大既半年換一次, 細既每個月換一次, 淨係吉之島有得買, 我都唸住買番個, 等BB出世後用, 等佢健康d...

子爵府

國民生產總值:12075

Amway~

伯爵府

Amway 第幾代? 好貴喎,紫外光燈真的有用嗎?

Angei 寫道:
Amway~

大宅

國民生產總值:3212

Amway 好似麻麻地, 我用叫做 PI-water 日文 "兀水".
佢唔買廣告, 我是用家. 過濾後同天然的水一樣, 沒有污染.
對身体好. sorry 千萬不好以為我sales 嘢, 我路過, you can check from internet.

洋房

國民生產總值:171

想問,你呢隻係咪日本出o架,大約幾$$&邊度有得買.
Thanks.
moneykhk 寫道:
Amway 好似麻麻地, 我用叫做 PI-water 日文 "兀水".
佢唔買廣告, 我是用家. 過濾後同天然的水一樣, 沒有污染.
對身体好. sorry 千萬不好以為我sales 嘢, 我路過, you can check from internet.

大宅

國民生產總值:3212

Country of origin is Japan( 名古屋) . Price HK$9,481 visa card 12 month & 24 month installation.

香港得1個尊利權, for HK PPl buy Tel: 25731488 查詢
日本人要去另一个尊利權 for Japanese buy

Address: 旺角彌郭道
以我所知有些Nurse 会買.

我用心只希望BK memeber 能夠買到一些可以正確商品, 令身体真正健康.

複式洋房

國民生產總值:309

Amyway generation II, use from 2002 to now so far it is OK.

洋房

國民生產總值:75

Check 三 菱 濾 水 器 CSP1E, this mode can removing lead

大宅

國民生產總值:3164

我之前用amway II,而家就用梗鑽石能量水
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

伯爵府

鑽石能量好似都好貴,有乜好,請問幾多錢。

mako 寫道:
我之前用amway II,而家就用梗鑽石能量水

伯爵府

國民生產總值:16724

Amway eSpring智能淨水器, 選擇月刊曾推舉為最好的濾水器. 我依家用緊.

即開即飲
• 紫外光燈有效滅除食水中99.99%以上可致病的細菌或病毒,令你飲得安心。

健康之源
• 專利高密度活性碳濾心 有效去除食水中超過140種污染物及細小至 0.2 微米的微粒雜質,同時保留有益礦物質。

經濟簡便
• 濾淨量達 5,000 公升或一年更換濾心一次,每公升的優質淨水只需約 HK$0.37 !

權威認証
• 獲美國國家衛生基金會 (NSF) 三項專業淨水認証,包括口感、衛生及紫外光燈殺菌效能,值得信賴。

嶄新科技
• 集合「智能監測系統」、「 紫外光燈同步啟動系統 」及「 免觸式電感技術 」,獲超過 400 項已經確認或審核中的美國及國際專利,信心之選。

伯爵府

請問是那一期選擇月刊 or 邊個月?
IanIan 寫道:
Amway eSpring智能淨水器, 選擇月刊曾推舉為最好的濾水器. 我依家用緊.

即開即飲
• 紫外光燈有效滅除食水中99.99%以上可致病的細菌或病毒,令你飲得安心。

健康之源
• 專利高密度活性碳濾心 有效去除食水中超過140種污染物及細小至 0.2 微米的微粒雜質,同時保留有益礦物質。

經濟簡便
• 濾淨量達 5,000 公升或一年更換濾心一次,每公升的優質淨水只需約 HK$0.37 !

權威認証
• 獲美國國家衛生基金會 (NSF) 三項專業淨水認証,包括口感、衛生及紫外光燈殺菌效能,值得信賴。

嶄新科技
• 集合「智能監測系統」、「 紫外光燈同步啟動系統 」及「 免觸式電感技術 」,獲超過 400 項已經確認或審核中的美國及國際專利,信心之選。

伯爵府

[quote]
fundfund 寫道:
請問是那一期選擇月刊 or 邊個月?[quote]
唔係好記得啦, 只係朋友比我睇過我無keep, 好似係2月, 如你想睇, 我問朋友攞資料fax比你.

伯爵府

Yes, 想睇呀!如有資料請PM我,Thanks
IanIan 寫道:
[quote]
請問是那一期選擇月刊 or 邊個月?[quote]
唔係好記得啦, 只係朋友比我睇過我無keep, 好似係2月, 如你想睇, 我問朋友攞資料fax比你.

伯爵府

[quote]
鑽石能量好似都好貴,有乜好,請問幾多錢。[quote]

便利 : 踢 爆 鑽 石 能 量 水 搵 笨
https://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic_id=419315&forum=46&start=10&viewmode=flat&order=1

伯爵府

[quote]
Yes, 想睇呀!如有資料請PM我,Thanks[quote]
要下星期先比到你, pm fax no比我啦.

大宅

鑽石能量水有冇搵 笨我就未知,只不過佢地有120日免費試用ma~~~用唔啱可以退
我用過amway d 水就甜d,部機要用電: 鑽石水就滑d,唔駛用電

呢d都係我用過2部機既意見,絶唔係買廣告
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

大宅

amway eSpring水機 $7,380(非直銷商價): 鑽石能量水$6,700(分期付款) /$6,180(1次過payment)

以上可作參考

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.