意見反饋
義工
[2005年] BB唔肯訓覺∼ 要我陪佢玩 ∼ >O

禁止訪問

國民生產總值:9237

睛靈勳章

BB唔肯訓覺∼ 要我陪佢玩 ∼ >O<

翡翠宮

國民生產總值:97412

好媽媽勳章

Re: BB唔肯訓覺∼ 要我陪佢玩 ∼ >O<

applecarey,
你就好啦.. bb要你同佢傾偈同玩.... 我不知幾恨呀.... :-(
我個 b, 如果唔係訓o左, 就係扭抱 同 扭奶食, 食飽飽未訓就要抱住, 佢自己周圍望, 我同佢講野/玩, 佢都唔 so 我 ~~~~ :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:1816

jolo
我都係一樣...我個 b, 如果唔係訓o左, 就係扭抱 同 扭奶食, 食飽飽未訓就要抱住, 佢自己周圍望,
有時零晨時候,我一個人抱住佢訓,一放上床就喊..
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

複式洋房

國民生產總值:158

mrs_snoopy,

same same

子爵府

國民生產總值:11724

我阿B每日朝早起身同夜晚瞓前O個幾個鐘係開心時間,佢會望住我依依呀呀,要我同佢玩,又會係咁笑,每日起身見到佢咁都會好開心,不過夜晚過O左十二點佢都眼仔碌碌要玩,我就會希望佢快D眼瞓,因為我真係好眼瞓......

禁止訪問

國民生產總值:9237

睛靈勳章

大宅

國民生產總值:3517

我呀b每晚9pm幾開始扭, 前晚抱住佢都係咁喊, 都唔知佢點?bb夜晚又2個鐘飲一次, 晚晚係咁, 我想死呀, 佢而家先1個幾月, 點算????? :-( :-( :-(
5歲~~

子爵府

國民生產總值:14678

原來將個 bb 包得實 d (包埋對手), 佢會訓得好 d.
唔會咁易醒. 咁就唔會扭咁多.

大宅

國民生產總值:1380

我小B唔訓,我就同佢傾計,有時放佢係搖搖椅,搖下搖下佢就訓!
不過有時要抱住先得!

伯爵府

國民生產總值:18710

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我晚晚都係敢......想死
kat923 寫道:
我呀b每晚9pm幾開始扭, 前晚抱住佢都係咁喊, 都唔知佢點?bb夜晚又2個鐘飲一次, 晚晚係咁, 我想死呀, 佢而家先1個幾月, 點算????? :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:2464

我個b都係...成日要人同佢傾計...大佬~邊有咁多野傾呀????又鍾意我地用bb話同佢講野...一講親就笑~~又鍾意我捉住佢隻手仔左fing fing .右fingfing~一fing親就笑到kaka聲~真係頂佢唔順~~~haha~有時我咪同佢一路唱歌仔一路fing手仔囉~

伯爵府

國民生產總值:18710

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

nikitaki
你咪好law, 起碼咁細識得笑到kaka聲。

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.