夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

銀包放相

你們老公的銀包有無放自己張相 ?
因我好想他銀包放我張相 , 但他不是太鍾意 , 佢話只想個銀包唔好"禁"重 , 但我覺得這個理由好勉強!!! :-( :-(

翡翠宮

Re: 銀包放相

一張相有幾重呀? 商金架你張相

以前拍拖我痴張得我個頭既貼紙相在佢銀包, 後來結婚時就放結婚相, 跟住生左個女就放家庭照, 到家陣佢有張雙面相, 一面係對寶貝, 另一面係合家歡, 典朱比我發現佢放寶貝都唔放合家歡, 我就將佢掉番轉再開口講做咩唔放呢邊呀, 佢扮傻話典朱咁多, 明明佢有心掉轉的, 因為係我幫佢擺架嘛仲响su扮野 :tongue: 後來我唔理三七二十一放合家歡家陣等閒裝裝無變尤得佢

大宅

我都有張合家欢!

公爵府

畀面勳章

老公個銀包放左張婚紗相, 我自己個銀包放左我地一家三口張相!

民房

會, 佢有我幾張結婚相放o係銀包.

複式洋房

有放我d相嫁,有時佢仲會幫我揀埋邊d佢認為好睇既,叫我去晒2r俾佢放係銀包度添
得閑就黎探下小雪嵐啦 :-D 小雪嵐ソ遊樂園:http://hellocici.sinababy.com

複式洋房

我老公銀包有三張相,1.仔仔單人相,2.一家人相, 3.老公同仔仔相.佢話每個月都會換唔同款喎.

洋房

我都無檢查過老公個銀包,唔知有無相,不過見過佢揀d相仔,我估係放入銀包掛。不過我自己個銀包都無相啦,擺喺銀包嘅相其實好少攞出黎睇,反而save喺手提電話就會。

男爵府

大廚勳章

由拍拖到結婚,我老公都有放我地GE合照係銀包,而我只係放自己GE獨照係銀包,係咪好衰呢

翡翠宮

咩叫 g e 呀 ?-(

別墅

我老公銀包放左我同"倆條K"的相!
不過係我自己放落去!!

大宅

我同老公都係呀. 拍拖既時候就開始放相係 wallet, 佢放 name card wallet 都有我既相, 電話就放雙人照. 不過佢就唔鐘意放結婚相...

翡翠宮

你老公晨呀唔放結婚相咁佢有彎轉話比人知佢未結婚嘛 講笑咋, 咪返屋企炸佢型呀
Retail 寫道:
我同老公都係呀. 拍拖既時候就開始放相係 wallet, 佢放 name card wallet 都有我既相, 電話就放雙人照. 不過佢就唔鐘意放結婚相...

大宅

我老公都有相係銀包, 1張係結緍相, 1張係BB相, 1張係合家照, 如果佢唔放係銀包, 我都唔要, 重會放張單獨靚相落去添呀

子爵府

:-( :-( :-( :-(
:-( :-( :-(
:-( :-(
:-(
佢淨係放家寶豬張相ah!!!!

禾尼張好令令wo !!!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

別墅

我老公銀包放左成疊相,
1,我同老公合照 2,我同老公加囡囡 3,我單人相
4,佢自己單人相 5,佢同佢家人合照.
不過我見佢多數都放我同佢合照相係面,
而電話就用我地一家三口合照做wallpaper

大宅

我和老公都有放結婚相在銀包....
佢試過放在底, 俾我見到, 即刻要佢放番在面.
url=http://www.TickerFactory.com/]

複式洋房

我同老公講,叫佢放我張相落銀包,點知佢笑笑口話,費事俾人話佢做乜咁孝順,連阿媽張相都擺銀包

子爵府

我隻佬將我張沙龍相同埋佢同囝囝影既合照放响銀包度~~~~ 我就剩係擺亞仔張畢業照响銀包度咋~~~~

子爵府

醒目開學勳章

我同老公銀包都放左家庭相

首頁

尾頁

跳至