婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解會兩星期來一次 m, 間唔中仲會有 d 血絲............. 有無人試過呀? 會唔會有事?

生完後頭幾個月都準, 呢幾個月開始成日唔準!
死啦... 咩事?? 會唔會身體唔好所以咁炸?????

別墅

Re: 點解會兩星期來一次 m, 間唔中仲會有 d 血絲............. 有無人試過呀? 會唔會有事?

hello_kitty,

你去睇睇婦科醫生check下好d喎.

子爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Re: 點解會兩星期來一次 m, 間唔中仲會有 d 血絲............. 有無人試過呀? 會唔會有事?

我都係呀~~
我尋日睇左醫生,佢話我可能有纖維瘤或者係卵巢多囊症又或者係荷爾蒙失調!!!
要去照ultrasound同埋抽血先知result....

我都唔知去邊度照好~

大宅

你睇果個醫生唔係婦產科咩? 點解冇得即時照?

民房

queenie80,

i had the same experience last month.

the first doctor said i had a cyst in my 卵巢 and it was about 5cm. he suggested me to do blood test, 荷爾蒙 test,....... and even cancer blood test.
i did all the test but there was no adnormal seen. but this PK doctor suggested me to remove the cyst by traditional operation (cut a 3 inches wound at my belly). As I didn't believe this doctor and I consulted another 3 doctors. And their opinions were differenct from the first PK doctor.

I would suggest to see other doctor for second opinion

首頁

尾頁

跳至