夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無成日發脾氣既老公,請進入來呻下~

如題~

翡翠宮

Re: 有無成日發脾氣既老公,請進入來呻下~

之前有架, 不過比我蒸服左佢

洋房

我成日發老公脾氣. 因為佢自私, 無責任感又唔體諒人.

大宅

我都精服左部份, 但佢剩下仍有好多"火"喎, 點算 ?

翡翠宮

買個滅火筒返屋企同佢講唔想佢開齋你咪發脾四吓

大宅

買個滅火筒返屋企....講笑就可以...不過已笑唔出啦~

那麼有無人去問相士化解, 有什麼焦素可幫下我, 謝!

複式洋房

ringoivy 寫道:

ringoivy,

男爵府

大廚勳章

以柔制剛,我老公而家仲會因我少罵佢,周身唔自在咁話!

大宅

唉!!係囉....我隻佬都係喎, 都唔知佢想點, 唔出聲佢就越來越過份, 到我發脾4既時侯, 佢重發得厲害過我........我媽咪話我拍拖過陣太就佢, 所以佢依家都係 咁.....你地教下我啦 :-( :-( :-( :-(

別墅

我老公都成日發脾氣架,佢自己發就得,
如果我發脾氣,佢仲惡過我.

民房

要惡過佢law, 男人唔"種"得, 所以我同老公一齊10年我都係惡過佢, 有咩大聲過佢, 就算自己做錯野都要死頂, 要同自己講 : 我冇錯. :evil:

子爵府

完全同意.我都係咁做架!隻佬一放假就大姨丈,朝朝都GIG到我嘔血~~~成日兇個仔,我成日都要K.O.佢,佢至乖咋~~~~~
smallduckb 寫道:
要惡過佢law, 男人唔"種"得, 所以我同老公一齊10年我都係惡過佢, 有咩大聲過佢, 就算自己做錯野都要死頂, 要同自己講 : 我冇錯. :evil:

大宅

我個佬又係少少野就發脾4~諗住唔出聲唔同佢嘈,點知係要聊到你同佢鬧交先安樂,不過我唔夠佢兇,成日比佢鬧到喊 :-( :-(

複式洋房

我個c 6又係好鬼臭脾4 , 成日諗0野轉牛角尖,把口又直到死成日得罪人都唔知, 佢對好多人都充滿敵意0架(鬼佬多囉), 好多時同佢講0野唔夠兩句就發脾4+粗口, 然後我好鬼憎人郁d就扯火, 跟住我就控制唔到自己d脾氣就同佢嘈過, 點解一件普普通通0既事都唔可以平心靜氣去消化0左先俾反應0既即? 有時我真係懷疑佢30零歲已經提早更年期???? 以前我都唔臭檔, 對得佢多成個人d品都冇晒,但以前識佢時都唔係
0甘0既 :-( 我最驚係俾個仔睇見我0地倆個0甘, 連佢都臭脾4呀~ like father like son

大宅

係ka, 盡量都唔好係d小朋友面前嘈啦, 不過我個c6都係咁ka, 成鬼日都係個仔面前話我, 唔夠我講就剩係得把聲, 真係好Q煩 你唔夠我講咪唔好同我哎囉.......又唔係, 最憎佢就係得把死人聲 佢又唔識就我, 我又唔會就佢, 所以就成鬼日嘈..........好煩呀!!!

別墅

ringoivy 寫道:

妳搵咩蒸 ?

大宅

暫時黎講,我都算蒸掂左隻佬.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

別墅

佢唔夠膽發我脾氣,但就借d意發個仔脾氣,
跟手含沙射影話埋我,我通常都會黑口黑面唔出聲、唔睬佢,
隔一段時間,佢就會講埋d無聊野當無事發生!
我對佢都幾麻木o下,無咩感覺!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
C6事件 ... 2 3 4 5 6 .. 17