夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

有幾耐無同老公 ML呀?

我地已有16個月了....

複式洋房

Re: 有幾耐無同老公 ML呀?

why

翡翠宮

無, 若果雙方同意都無問題架 :-x

大宅

WHY? 自從去年有左, 至今我餵緊人奶, 大家都無心情....但已怕出問題??

大宅

你冇問佢....點解冇需要咩...?

大宅

無問, 不過知道有自慰....

大宅

係咪你生完肥o左好多..?你有冇拒絕過佢...?

複式洋房

放鬆d, 使下同佢一齊去下旅行, e.g. cheung chau

大宅

我生完有時都唔想搞....自己又肥o左咁多....個肚腩o的肉係度(燉)下(燉)下....自已都冇心情啦... :-(

大宅

sw95 寫道:
放鬆d, 使下同佢一齊去下旅行, e.g. cheung chau

點解係去'長州' 係咪有咩含意?

大宅

老公曾示意想, 但我不知生完之後仲是好"蚊", 悔氣咁叫他行開....幾次之後,就無再來...

大宅

Alanhoky,
哈哈! 你唔好想衰野!

大宅

lovelyTabo 寫道:
老公曾示意想, 但我不知生完之後仲是好"蚊", 悔氣咁叫他行開....幾次之後,就無再來...

咁妳想吾想ML?
妳又暗示下lor!

複式洋房

lovelyTabo 寫道:

lovelyTabo,
男人係既小氣又要臉ge動物黎, 我雖然唔係話岩岩生完, 但係個b得兩歲, 又要返工, 又要理屋企d大小二便, 訓得覺黎都成點咁滯, 所以

民房

在bb午睡時, 做下sit-up, 每天50下, 一個月後腰部肥糕一定無. 加油!
:wink:

民房

男人覺得ml是愛的表現, 同女人好唔同, 所以拒絕得lai大動作, 男人會覺得好無面, 而且佢會覺得有仔就冷落隻佬, 更long black face la.

翡翠宮

其實我覺得兩公婆係要有性生活的, 唔好話講衰野, 性愛性愛, 有性先有愛, 而有愛亦離不開性, 所以在此呼籲男人好女人好, 即使幾唔想做, 人地要求兩次你都要應酬一次, 咁夫妻關係先會長久, 唔可以咁自私一句唔想就推唐左佢 既然你知道老公自己攪掂, 咁你作為人妻有無覺得 唔係尷尬係 "蠶" 愧 sorry突然醒唔起個字點寫, 你好似無盡過做妻子基本既責任, 其實你老公都好體諒你, 見你拒絶咁多次都唔想再勉強你, 咁你都不妨做下主動一次半次都無壞咪當比個驚喜佢囉 唔通你想老公遇到個姣婆你先識醒咩

大宅

多謝你地的回應, 我不是肥左,相反係瘦左好多, 餵左人奶, 時時不想比老公"店"個胸, 好似好難為情同怕佢介意咁核突...久而久之咪無晒心情囉! 想應由我做一次主動... :-|

大宅

咁其實係你問題喎.....或者真係2條友去o下旅行....sweetsweet...

翡翠宮

其實你仲餵緊人奶點解會怕比老公見到 今次真係尷尬啦 佢應該知道唔掂得你個胸架麻, 因為會出奶的 不過可能佢想同亞仔分甘同味都未定 下次你應該post去健康談性嘛

首頁

尾頁

跳至