意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 7|主題: 133695

[搵食推介] 西灣河明記糖水舖

大宅

國民生產總值:2399

西灣河明記糖水舖

西灣河明記糖水舖有冇人去過幫襯呢 d阿姐真係好"串"囉,好似唔休做咁,你講一句佢都唔太理你架.如果唔係好好食我真係唔會再幫襯囉

大宅

國民生產總值:1907

Re: 西灣河明記糖水舖

聽說很有名,在西灣河附近開了兩家店,名店可能都這樣吧
仰望神的恩典......

子爵府

國民生產總值:11157

講真, 我一d都唔覺得佢特別好食... 舊鋪仲非常污糟..

大宅

國民生產總值:1960

佢晌我住附近.
d 野食都係普通, 但都好大碗......
楊枝甘露$19
芒果布甸$15, 有榴蓮布甸, 楊枝甘露布甸........
西米露$10, 有生果的多幾蚊
椰汁咋咋黑燸米......
d 阿姐都唔係好inch 丫.......
?-(

大宅

國民生產總值:3350

我以前都係住附近, agree with 鍾鍾,d 阿姐都唔係好inch喎, but d 野食都係普通, 唔值得專登走去食

男爵府

國民生產總值:7707

那些係姐姐仔/哥仔,冇服務態度......之麻

琥珀宮

國民生產總值:161811

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我次次去都係買外賣!買完走走!又唔試過俾人吋喎!可能要撞彩!

大宅

國民生產總值:2299

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

我試過去2次食都係中午,服務ok呀,食物一般,芒果pancake可以"不"試也不是損失!
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

侯爵府

國民生產總值:23259

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問係邊架, 我住筲箕灣, 想去試下

珍珠宮

國民生產總值:34750

可能我由佢未上舖前已經食ga lar!
個老板娘對我勁好ga wo!
講真佢地真係冇咩服務態度,不過d野食都ok丫~
同區搵唔到law!

大宅

國民生產總值:3909

佢d芝麻布甸好好味架!
I'm not a yogi,but a yogist!

珍珠宮

國民生產總值:34750

Super-Man 寫道:

係成安街(天橋果邊)天橋一落行到燈位轉左,行前就見到~(百街對面)

侯爵府

國民生產總值:23259

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔該哂, 原本係入面, 唔怪得之我搭巴士時都見唔到啦!
PinPin 寫道:
[quote]
Super-Man 寫道:

係成安街(天橋果邊)天橋一落行到燈位轉左,行前就見到~(百街對面)[/quote]

大宅

國民生產總值:2391

我就覺得佢d糖水唔掂la, 一味夠大碗囉
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.