意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 5|主題: 127784

唔好意思, 想問你地d內衣褲會唔會叫工人洗架?

民房

國民生產總值:102

唔好意思, 想問你地d內衣褲會唔會叫工人洗架?

好似有d尷尬咁....

複式洋房

國民生產總值:154

Re: 唔好意思, 想問你地d內衣褲會唔會叫工人洗架?

會, 不過記住叫佢自己嗰啲分開洗!

大宅

國民生產總值:1100

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

唔會

大宅

國民生產總值:1297

Yes!

民房

佢由尋晚見我沖完涼, 就開始問我駛唔駛洗...到今朝, 佢又再問...

我決定俾佢洗算

不過佢都洗得好乾淨
好小心咁

子爵府

國民生產總值:14902

2019新春慶豚圓 2019勳章

機洗就會,手洗就我自己洗,因為驚佢求其洗

公爵府

國民生產總值:29259

2019新春慶豚圓

no, too embrassed

複式洋房

國民生產總值:486

我都唔會 :mrgreen:
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

大宅

國民生產總值:2837

noway啦!我同老公d under都係自己用手洗,咁私人的東西比人洗好似唔係幾好?我都唔會幫老公洗?

珍珠宮

國民生產總值:41995

NO,怕佢洗唔乾淨

大宅

國民生產總值:2622

No, my under & my husband are put in the washing machine. The maid hand washes the under of my kids.
:-o

大宅

國民生產總值:1816

機洗就會,手洗就我自己洗

洋房

國民生產總值:521

我日日都會用小香貼.所以會俾工人洗.

侯爵府

國民生產總值:23818

好媽媽勳章

no,我每次沖完涼自己用手洗

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:6788

好媽媽勳章

唔會,自己洗

男爵府

國民生產總值:8344

2019新春慶豚圓

子峰mama 寫道:
no,我每次沖完涼自己用手洗

我都係,呢

子爵府

國民生產總值:10697

醒目開學勳章

我自己洗

民房

雖然佢幫我洗左一次...但係頭先我沖完涼...都係自己...洗番...
感覺舒服d...
之前真係太尷尬喇...

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.