在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 返5 day

phoebepanpan ,
我都係靜靜雞上黎咋.....不過我坐係角落頭,冇人見到我上bk,否則比人炒左咯...呵呵

公爵府

好媽媽勳章

[size=x-large]我撇啦,bye

男爵府

我都係偷偷地上來

我都做a/c
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

子爵府

[quote]
雋雋B 寫道:
[quote]

包B ,
我做metal marketing架,得個名

子爵府

phoebepanpan 寫道:
[quote]
stellalwy 寫道:
phoebepanpan,
我係靜靜雞上嫁咋, 唔比人知嫁

我以前都會office hour 上網, 後尾比個八婆告密, dept head 叫TI check 我d 料, 口頭warning , 後來唔敢上啦.
我做a/c clerk 仔[/quote]

乜咁衷架, 走去告狀

子爵府

phoebepanpan 寫道:
[size=x-large]我撇啦,bye

C U LATER 啦!

子爵府

雋雋B 寫道:
phoebepanpan ,
我都係靜靜雞上黎咋.....不過我坐係角落頭,冇人見到我上bk,否則比人炒左咯...呵呵

係呀!

住角落最好架, 做乜都無人知!

子爵府

包B,
都唔係架,我地d擺位好open架,,只係部腦其他人見唔到咋…..

子爵府

雋雋B 寫道:
包B,
都唔係架,我地d擺位好open架,,只係部腦其他人見唔到咋…..

仲想 C 呀!
:mrgreen:

子爵府

LuLuBB ,
你又係做a/c嫁,咁多人做a/c架??係唔係呢個post會得閒d架????

男爵府

LuLuBB 寫道:
我都係偷偷地上來

我都做a/c

busy...努力!!!

心裡平安, 想住進一個寜靜小島...
好好珍惜過去, 活在當下...

子爵府

你地吃佐中午飯啦???

我未呀, 仲諗緊食乜!

子爵府

包B 寫道:
[quote]
雋雋B 寫道:
包B,

仲想 C 呀!
:mrgreen: [/quote]

咁'緊'係想一個人占左間公司啦,,想做mug就做mug….呵呵..,人往高處看嗎???? E+返5日,如果可以返4日就好咯..

子爵府

雋雋B 寫道:

咁'緊'係想一個人占左間公司啦,,想做mug就做mug….呵呵..,人往高處看嗎???? E+返5日,如果可以返4日就好咯..

咁又係呀!

最好 MON - WED 係返工, 其他可以係屋企多D 時間麻 :mrgreen:

子爵府

包B,
咁我又冇咁貪心ge...星期三唔係返就得咯....一星期返4日我好滿足咯...

男爵府

lovebbmom

你做
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

雋雋B

做a/c有時都好忙, 不過唔係日日, 我就月頭比較忙

雋雋B 寫道:
LuLuBB ,
你又係做a/c嫁,咁多人做a/c架??係唔係呢個post會得閒d架????

子爵府

雋雋B 寫道:
包B,
咁我又冇咁貪心ge...星期三唔係返就得咯....一星期返4日我好滿足咯...

都好喎!

子爵府

LuLuBB ,
我發覺我地公司d會計日日都係咁忙架,日日我ot到幾點佢地又ot到幾點,好奇怪??唔通佢地真係咁多野做?? ?-(

男爵府

雋雋B

a/c都幾多野做, 我公司請得人多, 先無咁忙

首頁

尾頁

跳至