夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

有無人話你同老公似樣?

但老公好似唔多like,點解?

翡翠宮

Re: 有無人話你同老公似樣?

可能佢覺得自己豬丙d唔想影衰你嘛 不過我有兩個朋友真係好有夫妻相, 無論身形樣貎都好神似, 真係要提名佢地參加夫妻相選舉呀 但其中一人就成日話我同老公似, 其實我地大覽都扯唔埋, 真係搵唔到邊一弗似, 佢硬係要講我又硬係好鍾意聽咁囉

子爵府

梗係無,我正佢咁多

翡翠宮

我矛記錯好久之前你happykklam係咪有比個pm我架, 家陣同隻佬無樹la

民房

我以前有個朋友同女友真的好有夫妻相, 但後來他不太鍾意她,變得好唔想人話佢地似,我驚我老公是這原因

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

D人都成日話我同我老公有夫妻相架,我老公好鍾意架~~佢好開心架,佢話夫妻相唔係人人有喎~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

子爵府

好媽媽勳章

有呀...d人話我同老公有夫妻相...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

me 2! 初初拍拖時,有好幾次d人巳為佢係我阿哥! 宜家d人袖話我地好有夫妻相

大宅

2020勳章

開頭無,但宜家我肥o左後,就同佢似到十足十

大宅

有呀~我99講既..不過我就覺得無忽似囉~ :tongue:
雲師奶 該用戶已被刪除

侯爵府

我覺得同對方一齊時間耐左, 慢慢就會有「夫妻相」出現...好多人都係咁架, 我爸媽都係..

子爵府

我反而係啱啱結婚嗰陣時多人話我同老公似樣咋噃...依家反而好少人咁話我地...以前我同老公仲開舖頭做生意嗰陣,有好多客都以為我地係兄妹~~~~ 氹到我不知幾開針~~~
elf 寫道:
我覺得同對方一齊時間耐左, 慢慢就會有「夫妻相」出現...好多人都係咁架, 我爸媽都係..

大宅

年輕媽咪 寫道:
有呀~我99講既..不過我就覺得無忽似囉~ :tongue:

me too呀~ 我99對眼都唔知係咪有問題o家! 我正佢個仔咁
多, 邊有可能喎...
2個寶貝~雅詠&灝泯

別墅

今日先有個sales 話我同老公同個仔都好似樣

男爵府

大廚勳章

似樣就無,好有夫妻相,好襯就好多人都咁講

侯爵府

有呀,老公d同事睇完佢銀包d相就話我哋似樣,
同老公落街買餸d街市佬都係咁講

民房

都有人話我地似,有夫婦相

大宅

咦.......個個都咁話我同我老公, 當我同個女一齊既時候, 就話我個女似我, 我老公同我個女一齊既時候, 就話我個女似我老公, 所以佢地個個就得出一個結論, 我同我老公有夫妻相

我唔想呀 :-( :-( :-( , 我老公又肥, 又無頭髮, 個樣又.......

總之我"正"佢咁多, 我都唔明點解D人話我地有夫妻相 :-x

男爵府

結婚之前, 好多人都覺得我同老公好似樣, 因為果陣我得98磅, 我老公又係好廋, 而家我肥左好多,所以無人再話我地二個似樣.

首頁

尾頁

跳至