意見反饋
義工

想生BB 今日: 99|主題: 99748

急:有了6星期,有d好深黃色(近淺啡色)既分秘同有d好似m痛既感覺,係咪作小產?

大宅

國民生產總值:2508

急:有了6星期,有d好深黃色(近淺啡色)既分秘同有d好似m痛既感覺,係咪作小產?

- same -

禁止訪問

國民生產總值:2394

Re: 急:有了6星期,有d好深黃色(近淺啡色)既分秘同有d好似m痛既感覺,係咪作小產?

水晶宮

國民生產總值:69712

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 急:有了6星期,有d好深黃色(近淺啡色)既分秘同有d好似m痛既感覺,係咪作小產?

smilefish 寫道:
- same -

我都試過, 只要你流量不多, 就不用睇醫生, 多休息就得.

大宅

國民生產總值:2305

2019勳章

我早2日都有啡色分秘, 睇醫生寫左1星期俾我休息

子爵府

國民生產總值:12557

吉川小姐,

你有咗啦 ???????

子爵府

國民生產總值:12557

smilefish,

我前兩日都係噤呀, 我d朋友叫我訓多d床, 休息多d, 噤我就聽佢話, 放完工就返屋企訓多d床, 休息多d, 過兩日就冇晒啦 !!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.