跳至

首頁

尾頁

大宅

請問你們會否let bb打流感針?

Gov't promote us to 打流感針 for BB between 6 mths to 23 mths. 請問你們會否 let our bb打流感針?

別墅

Re: 請問你們會否let bb打流感針?

竟然政府都免費同BB打針,我會帶他去打。

複式洋房

我睇newspaper話一歲以上的bb先好打針,如果唔係有d唔好既物質會留係個肝度,我都唔知同唔同bb打好,而家我問緊醫生朋友的意見,唔知你地點睇?

大宅

係唔係 need to keep going 打針 every year if we 打 the first time.?

男爵府

no, but all the person around him would receive the injection....

別墅

我問了家庭醫生,他反而要大人打,BB不用打,因bb的新陳代謝快,好少有事,會死個d都係大人、老人黎。

大宅

貓貓咪 寫道:
竟然政府都免費同BB打針,我會帶他去打。

政府好似剩係幫攞津援個d家庭o既BB打免費針咋喎

首頁

尾頁

跳至