產前產後

跳至

首頁

尾頁
y

男爵府

食了排卵藥會否容易生Twins呢,(如家族無人有孖B)

THANK YOU
該用戶已被刪除

Re: 食了排卵藥會否容易生Twins呢,(如家族無人有孖B)

y

男爵府

Re: 食了排卵藥會否容易生Twins呢,(如家族無人有孖B)

sophie&sara

thank you

伯爵府

經醫生開....醫生識得點控制既.

我都係食排卵藥, 都係 1 個 小朋友.

如果, 經醫生控制都意外生Twins...
咁即係天意.....無計

mandy

y

男爵府

mansonwai

請問妳食

伯爵府

y

我之前食 左 1 次 通經藥. 之後接住食左 1 次排卵藥就有左.
食左幾多粒藥呀 !! 太耐啦 !! 我唔記得左.

我有個朋友要食足 5 個 CIRCLE....先 BINGO.

我食之前有做排卵表半年, 確定自己邊日排卵去做. 米唔洗
食咁排卵藥 LAW.

希望幫到妳 !!

MANDY
y

男爵府

mansonwai

唔該晒!解答我問題,請問妳係第幾日開始努力do do呢(是否第14日排卵)同埋妳隔幾日dodo一次呀,thank you

大宅

請問點解要食排卵藥既??
1st Anniversary

首頁

尾頁

跳至