親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇介紹或推介嘅公司買package去bangkok,平靚正

有冇人試過除咗係大行訂泰国package外,其他公司係老實,又好,又平ga???可否介绍一下?打算7/11-10/7去bangkok....急.....thanks

男爵府

Re: 有冇介紹或推介嘅公司買package去bangkok,平靚正

我上次去跟一間叫sun travel, 幾老實, 效率又快;
在thailfans.com找到的.

大宅

Re: 有冇介紹或推介嘅公司買package去bangkok,平靚正

Thanks

洋房

Lotus. I have bought package with them before, service is very good. Everything is clear. Also they can deliver ticket and voucher to you. However, their line is always busy.

男爵府

wincastle都好好,佢會幫我留埋機位. 個價錢都ok架

複式洋房

Sun travel (cheaper and down to earth)
Wincastal (reliable )

大宅

Thank you thank you

大宅

sun travel
sun gor very nice!!!

男爵府

travelbox

Olympia Travel Service Co
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

大宅

咁想問吓Sun travel 或其他公司有冇得免息分期 ga? 可以住靚D hotel and Airlines

首頁

尾頁

跳至