自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2016畫展勳章

DBS Black card

我記憶black card 是好難apply 的, 知不知以上隻card是不是一樣

禁止訪問

Re: DBS Black card

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

以前黑咭好難申請架~~~其實0甘先有代表性丫嘛. 好似AE張黑咭, 要AE邀請先有架, 自己人工幾高都無得申請架, 0甘先"驚"貴嘛~~~

大宅

DBS black card is quite easy to apply. no special.
AE black card is very difficult to apply and the annual fee is about HK$16000.

My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

伯爵府

係呀, 剛剛我都收到dbs邀請做black card好似仲永久唔水比年費.

別墅

我都收到呀, 不過份迎新禮物唔吸引, 所以唔申請, 奇實用咩咭我覺得都係一様, 最緊要份禮物吸引, 你地話係唔係

侯爵府

小蜜蜂,
I AGREE YOUR POINT.

小蜜蜂 寫道:
我都收到呀, 不過份迎新禮物唔吸引, 所以唔申請, 奇實用咩咭我覺得都係一様, 最緊要份禮物吸引, 你地話係唔係

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

小蜜蜂 寫道:

I agree with u 2

首頁

尾頁

跳至