美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

LANEIGE

請問有冇人用過LANEIGE-Water Bank Essence ??同埋Water Sleeping Pack 好唔好用 保唔保濕

民房

Re: LANEIGE

water bank essence 都ok 但是我搽左覺得塊面有D油
water sleeping pack 個人覺得好正 可以敷過夜 第2日
塊面好嫩 好滑

大宅

Water Bank Essence is quite good. Not sticky but I think in cold, dry winter time, it's not too 保濕 .

複式洋房

Water Bank Essence幾好用架

複式洋房

我都用緊,真係唔錯,你感到面有好多水又唔'冧'

洋房

carollam310 寫道:
請問有冇人用過LANEIGE-Water Bank Essence ??同埋Water Sleeping Pack 好唔好用 保唔保濕

Water Bank Essence ok 唔油
Water Sleeping Pack 方便 & 令到面珠好水份

洋房

我兩樣都用緊,water bank essence好噤用,water sleeping pack我就唔會敷過夜,因為驚整污糟d枕頭。

大宅

兩樣都好用...如果你唔係好急要用...遲d christmas gift set好抵嫁~~~~

別墅

skygives 寫道:
water sleeping pack我就唔會敷過夜,因為驚整污糟d枕頭。

我都係,一般半小時抹去!

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

Hi carollam310,

你可以click下面再print出嚟去Laneige專門店就換到一份試用裝架喇~另外Water Bank Essence 我而家都用梗,好正~好爽~
--->水凝滋養面膜Water Sleeping Pack
--->草莓乳酪面膜Strawberry Yogurt Pack

注意水凝滋養面膜換領期至31號咋~另外果份就換到11月16號
木村

洋房

兩樣都好好用呀!一D都唔oily

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

我見莎莎都有Laneige Gift Set賣,其實買唔買得過呢?
Laneige專門店Water Bank賣$260
莎莎Gift Set內有:Water Bank , Water Sleeping Pack(細) ,仲有2樣野唔記得係咩嚟.都係賣唔超過$200咋~
木村

洋房

k.k 寫道:
我見莎莎都有Laneige Gift Set賣,其實買唔買得過呢?
莎莎Gift Set內有:Water Bank , Water Sleeping Pack(細) ,仲有2樣野唔記得係咩嚟.都係賣唔超過$200咋~

這個gift set我都有買過,是托朋支在韓國買的,所以我想是水貨,本來以為會平d,點知同香港價錢差不多,但有2支gift送。

大宅

water sleeping pack 我用過,而家出左隻water sleeping pack plus,都好好用,"孚"過後第二朝塊面真係滑好多

珍珠宮

醒目開學勳章

今期新地本More都有介紹water sleeping pack plus 好似真係唔錯 我會買黎試下

侯爵府

k.k 寫道:

又真的好底

禁止訪問

複式洋房

在summer, 我用美白精華, 及重點美白essence. winter用water bank essence. 真的很保濕, 又唔會一陣間就乾晒.
我都好鐘意佢地ge粉底液, 乾粉. 唔錯, 很香很貼面.
:-) :-D

珍珠宮

醒目開學勳章

這個Laneige Gift Set而家莎莎仲有冇

大宅

How much is the Water sleeping plus? Thanks. Where can I buy it?

首頁

尾頁

跳至