跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 齊來歡欣傾訴荃葵青靚太會~~~YEAH!!!!

No problem.

[quote]
On 寫道:
Chichi

Sorry, I confirm this morning with my another friend to join the activity, so the headcount is amended as below. Thnaks.

On

大宅

updated o下先:

Chichi (2大2小) ---- 自行前往
HeiHeiMa (2大1小) ---- 自行前往
車媽 (1大1小) ---- 自行前往
On (3大2小) ---- 自行前往
丸媽 (2大2小) ----自行前往
傑媽 (2大1小) ---- 自行前往

中秋節快樂! 各位明天見!

男爵府

各位:
遲o左講"中秋節快樂"!!!
今晚HeiHei玩得好開心! 我都好開心, 因為估唔到佢肯騎馬!
真係要多謝chichi o既細心安排, 仲有各位幫手買o野o既媽咪!

期待1020大家再聚!

男爵府

小比比:
幫妳加埋名喇!

[size=large]LADIES NITE

[size=medium]
日期:20/10/2006
暫定地點: 青衣城
暫定時間:1830

珍/on/HeiMa/大碼媽/chichi/車媽/小比比

仲有冇其他人呀??

侯爵府

多謝今日各位幫手買野的媽媽

chichi >> 多謝妳的安排, 今日車厘很很很開心, 還問下次
幾時再去

On >> 多謝 Katie 的慷慨, 唯一的一粒糖都送了給車厘,
令佢有機會去餵馬

別墅

其實我想同丸媽say sorry, 就係因為問得唔夠仔細, 唔知原來最好早少少到, 又唔識提遲入幾多會冇得騎馬, 真係唔好意思 !

同其他小朋友一樣, 啟熙同啟瑤都好開心. 啟熙話佢最鐘意同Katie玩, 不過我又唔多覺佢有同Katie玩過d乜??啟瑤就懶醒話鐘意同全部人&馬馬玩, 佢仲扮野話唔驚餵馬, 又老作話佢有餵馬, 其實大家都睇到佢係掉舊蘿蔔落地當餵左, 行埋d都唔敢. Cherry就真係好明顯好鍾意小動物, 少少驚都冇, 直情養番兩匹過下馬主癮都唔介意.

講到1020, 我都好期待呀 !

大宅

chichi 寫道:
其實我想同丸媽say sorry, 就係因為問得唔夠仔細, 唔知原來最好早少少到, 又唔識提遲入幾多會冇得騎馬, 真係唔好意思 !

咪傻啦! 騎唔到下次實有機會再玩,你介紹左呢個好地方,我地放假又多個玩樂好去處

果晚個個都玩到好開心,d野食又安排得岩岩好,多謝你都黎唔切啦! 好想快d又有新節目

侯爵府

丸媽 >> 丸哥個晚一話講故事, 一班小朋友立即拿椅準備,
唯獨丸丸立即閃

大宅

cherrybibi 寫道:
丸媽 >> 丸哥個晚一話講故事, 一班小朋友立即拿椅準備,
唯獨丸丸立即閃

我都覺得果晚班小朋友好抵得諗,肯俾呢個哥哥點東點西,又肯聽佢發表茂論

大宅

chichi,

上年中秋攪親子整月餅, 今年中秋攪騎馬仔+BBQ, 同樣咁成功, 好玩, 多謝哂你o既安排! 仲有唔該哂各位媽媽幫手買野, 希望好快可以再出o黎玩過!

大宅

hi All,

我想問下青衣有冇d好d既兒科,亞仔睇左2次羅建華(灝景灣)都唔好,仲收得好費。

複式洋房

HeiMa

thanks

大宅

cherryma

You're welcome la. Katie is not 慷慨 but she's simply not dare to feed the horse and so glad that somebody can help. Cherry is really a super animal lover!

Chichi

I think it should be the moment that they two sing the "肥佬" song

On

侯爵府

On >> 車厘對動物的愛心比對人多好多

侯爵府

請問在邊到食呀

[size=large]LADIES NITE

[size=medium]
日期:20/10/2006
暫定地點: 青衣城
暫定時間:1830

珍/on/HeiMa/大碼媽/chichi/車媽/小比比(7位)

仲有冇其他人呀??

男爵府

車ma:
唔會o瓜! 咪咁話車厘啦!

1020我去邊食都冇所謂!

子爵府

[size=x-large]去part II 啦

PLS. CLICK
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

首頁

尾頁

跳至