意見反饋
義工

自由講場 今日: 404|主題: 1023680

跳至
我睇今期忽然一週,睇到雀巢嬰兒米粉廣告有皇帝仔個樣呀......你地有冇睇呀?

大宅

國民生產總值:1979

我睇今期忽然一週,睇到雀巢嬰兒米粉廣告有皇帝仔個樣呀......你地有冇睇呀?

我睇今期忽然一週,睇到雀巢嬰兒米粉廣告有皇帝仔個樣呀......你地有冇睇呀
BB保你大  皇帝仔BB

伯爵府

國民生產總值:17023

好媽媽勳章

Re: 我睇今期忽然一週,睇到雀巢嬰兒米粉廣告有皇帝仔個樣呀......你地有冇睇呀?

係咪BB仔媽咪嗰個皇帝仔呀!係就買番本!我係皇帝仔“番薯”嚟ga!

男爵府

國民生產總值:6114

Re: 我睇今期忽然一週,睇到雀巢嬰兒米粉廣告有皇帝仔個樣呀......你地有冇睇呀?

e.....你唔講我都唔覺...唔怪得我覺得個 bb 好孰面口喇.

男爵府

國民生產總值:8065

不如 post 果版出o黎比大家分享下啦.

O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

伯爵府

國民生產總值:16726

睇左啦! 皇帝仔好Q

大宅

國民生產總值:1622

我都看到啦, 真係好好超可愛啦.
一看就知啦.

別墅

國民生產總值:571

我都有睇呀真係好Q呀
[img][/img]

子爵府

國民生產總值:12680

[size=xx-large]係呀
[size=x-large]大家認得我嗎~~~
開心皇帝仔
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

侯爵府

國民生產總值:24100

畀面勳章

BB仔媽咪,
你個皇帝仔真係好cute 呀!!!

大宅

國民生產總值:1510

2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

子爵府

國民生產總值:12680

O媽媽 寫道:
我唔識整呀
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

侯爵府

國民生產總值:21554

該用戶已被刪除

水晶宮

國民生產總值:66975

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

真係皇帝仔黎架?我都覺得好熟面口架喇!

侯爵府

國民生產總值:23818

好媽媽勳章

我好想睇呀.......
有冇人可post出o黎?

男爵府

國民生產總值:8065

BB仔媽咪 寫道:
[quote]
O媽媽 寫道:
我唔識整呀 [/quote]

你有無 scanner 呀, scan o左出o黎, 然後將果幅圖擺上網上相簿, 就o係回應呢度按 IMG, 將幅圖個網址貼上就得架 la.
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

大宅

國民生產總值:2082

得意仔

水晶宮

國民生產總值:66975

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我用Digit Cam影架咋,效果差左d,不過止住咳先啦!

別墅

國民生產總值:750

乜你地識呢個bb咩
好得意喎,肥嘟嘟,
皇帝仔有冇上過電視呀,咁淑口面

子爵府

國民生產總值:10170

我睇忽週時已經覺得係皇帝仔呀~~點知真係~ :mrgreen:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.