意見反饋
義工

產前產後 今日: 3|主題: 241059

跳至
請問有冇媽媽會在法國or浸會生bb呀

大宅

國民生產總值:2305

2019勳章

請問有冇媽媽會在法國or浸會生bb呀

有冇西醫介紹俾我呀..

該用戶已被刪除

Re: 請問有冇媽媽會在法國or浸會生bb呀

大宅

2019勳章

J&Hsbb

咁請問佢地個診所地址係邊架, 同埋每次收費幾多架

thanks

複式洋房

國民生產總值:470

游少薇醫生
九龍旺角彌敦道688號旺角中心第一期1301室
TEL : 23968181
星期一至星期六
上午十時至下午一時
下午三時至下午六時
逢星期三, 六下午休息
收費 : $540.00包檢查, 照超聲波, 葉酸
water111 寫道:
J&Hsbb

咁請問佢地個診所地址係邊架, 同埋每次收費幾多架

thanks

大宅

國民生產總值:4231

Hi,

My baby was born in St teresa hospital. My doctor's name is " Wu Kwong Sum", his clinic is located at Tsuen Wan. If you would like to know more info, please let me know.
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

禁止訪問

國民生產總值:1569

該用戶已被刪除

大宅

2019勳章

maggietam, j&hsbb

thanks

janethgel, fionyiu

有冇多d資料可以俾我呀

子爵府

國民生產總值:12008

好媽媽勳章

江孟儀女醫生--婦產專科
九龍佐敦恒成大廈1104室(即永安百貨隔離,大廈門口有的士站) tel:23883232 佢d booking 好滿,要預早大約兩星期book時間,walk in 無得睇!每次收$450-$500連鈣片,維他命,照2d. 醫生好nice架!
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

國民生產總值:3517

我係張國良接生, 張醫生手勢好, 開刀後傷口都唔痛, 超正.
我都係法國住.
5歲~~

禁止訪問

國民生產總值:1569

大宅

國民生產總值:4231

hi water111,

dr wu is a very good doctor. I am highly recommend. Each consult fee is HK$360. (with mecidine and ultra sound copy). For my case, my baby was born in St teresa hospital, the total charge is about HK$29000 (include doctor fee). (我係開刀生的, 但沒有join package). Hospital fee is about HK$15000, doctor fee is HK$10000 (include 每天巡房費同睇bb費, 因私家醫院生bb要自己請兒科醫生的), 麻醉師費 is about HK$3500. If I have second baby, I will find Dr Wu again.
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

大宅

2019勳章

janetgel

張國良
$260都包好多野, 好便宜喎
(檢查連照超聲波,葉酸,後期係維他命,鈣片)

fionyiu

可以俾dr wu full address & tel 我嗎

公爵府

國民生產總值:25476

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Dr Wu 而家收 370 了...同埋我問過姑娘, 佢地唔 prefer 去浸會, 一係就去法國, 一係就去港安.

民房

國民生產總值:14

Hi,

My first baby was born in 浸会 hospital, quite ok. but I hear some friend said St. Treasure is better, so, I am having my second baby, I am thinking to St. Treasure, also, joint package is not as good as we think.

When my first baby born, it cause me about HK$45,000, for 8 days with cc. It is quite expenseive.

Cheer.

Christine

複式洋房

water111
我有個fd話陳忛醫生都好好架, 我都book佐佢18號去見呢個醫生, 因為我睇開過醫生係主張人開刀喎我係想順產架, 所以可見完個陳忛醫生我可能會轉去, 我fd話佢好有經驗同好細

大宅

2019勳章

maggietam
陳忛醫生如做埋ultrasound收幾錢架

複式洋房

water111
我要11月18日先去陳忛醫生到做第一次檢查呀, 所以唔知幾錢, 到時我睇佐話你知啦, 我fd就話$400.00包照超音波同藥

大宅

2019勳章

maggietam
咁你有左幾耐呀

複式洋房

water11
我而家16週啦, 你呢?

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.