烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

電子燉盅

想買, 請問有冇好介紹? thx
活在當下, 知足常樂 境隨心轉, 輕安自在 ;-)

伯爵府

Re: 電子燉盅

我用緊一種牌子「伊田牌」,用左差不多5年,係華潤百貨買,around $500,都幾好用。

大玉兒 寫道:
想買, 請問有冇好介紹? thx
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

別墅

tsuitung:
多謝你回應, 咁「伊田牌」有冇分size, 你用的那個容量是多少呢?

伯爵府

to 大玉兒,

伊田牌有分size, 但我唔記得容量有幾多, 真係唔好意思。

大玉兒 寫道:
tsuitung:
多謝你回應, 咁「伊田牌」有冇分size, 你用的那個容量是多少呢?

世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

別墅

伊田牌我都有一個,輕巧好用。
樂信牌也有出,有大細盅各一是紫砂內膽。

大宅

樂信牌,約三佰幾

別墅

各位, 真係唔該晒, 今日去睇下先.

別墅

昨日喺百x匯買左個樂信牌2公升, 頭先用水去測試下有冇壞, 點知真係壞架, 水都未滾起就熄燈長嚮, 唉.點解咁黑仔架. :-(

伯爵府

咁你有無退返比百x匯呀

[quote]
大玉兒 寫道:
昨日

別墅

tsuitung 寫道:
咁你有無退返比百x匯呀

我昨晚即刻打電話去百x匯, 佢叫我攞返去比佢地試下, 如果真係壞就換過第2個比我, 今朝打左去信興問佢地, 佢地話咁嘅情況個盅係有問題, 叫我攞返去換, 最快都要星期四先得閒攞去換.

首頁

尾頁

跳至