自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

The Dark Room(game)

唔知妳哋之前有無玩過??
我覺得好鬼難玩呀...

**CLICK TO THE GAME**

移動鼠標,揾到三個按鈕(紅、藍、黃),開咗按鈕之後佢會係中間個圓圈度滙聚成白色,按佢,然後解呢隻顔色嘅圖案。紅、藍、黃可以獨自成為一種色,又可以兩個兩個組和成一種新嘅顔色。總共有七隻色,解七個圖案迷...

過咗關嘅朋友唔該講下點過白色嗰個呀,我玩咗好耐都過唔到。

男爵府

Re: The Dark Room(game)

暈咗~~~~~~~~~~~~

別墅

lingtung 寫道:

唔好暈住啊

藍色最易過~~~~

先按咗藍色個扭,跟住按角位個圓圈,出現藍色嘅迷圖。由底面中間開始行迷宮(會隨妳選擇嘅路綫方向出現圖案),一直去到頂部個面,點擊中間個按鈕就得。

我都開始暈暈哋

大宅

[size=xx-large]暈啦~~

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

男爵府

茶姑娘 寫道:
[quote]
lingtung 寫道:

唔好暈住啊

藍色最易過~~~~

先按咗藍色個扭,跟住按角位個圓圈,出現藍色嘅迷圖。由底面中間開始行迷宮(會隨妳選擇嘅路綫方向出現圖案),一直去到頂部個面,點擊中間個按鈕就得。

我都開始暈暈哋 [/quote][size=large]唔制~~~我比個game玩暈咗~~~我la..........

洋房

[img align=left]http://i26.photobucket.com/albums/c109/greenfkf/05.gif[/img]

公爵府

好媽媽勳章

複式洋房

[size=xx-large]暈啦~~~~~~

別墅

cheungkalooo 寫道:
[size=xx-large]暈啦~~~~~~

估唔到暈咗咁多人

我過咗四個圖喇(橙、紫、藍、黃),後邊嘅過唔掂

首頁

尾頁

跳至