意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 10|主題: 77871

小統計: bb打5合1定6合1?

大宅

國民生產總值:1571

小統計: bb打5合1定6合1?

價錢如何?
點解打呢隻針?

子爵府

國民生產總值:11950

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 小統計: bb打5合1定6合1?

6合1! $580!

男爵府

國民生產總值:9236

2019勳章

I will let my baby have 6 in 1
第1針 $700,第2,3針$600
打完之後,bb唔會咁易fever
bb又唔洗打咁多針

別墅

國民生產總值:887

價錢爭少少,少D副作用,又少受D皮肉之苦,又唔駛去健康院咁煩,我最終係揀六合一!

大宅

國民生產總值:3191

6合1
$600(包退燒藥)

大宅

國民生產總值:1016

因我bb將要打針,所以我都想知5合1同6合1有咩分別,請指教

伯爵府

國民生產總值:18513

2019勳章

我個仔差唔多5個月係咪唔可以再打5合一?

男爵府

國民生產總值:9236

2019勳章

mimi_mimi 寫道:
因我bb將要打針,所以我都想知5合1同6合1有咩分別,請指教

6合1包左乙形肝炎,5合1沒有

大宅

國民生產總值:1016

但我亞b於初生及滿月時已打乙型肝炎第一及第二針,咁係咪佢現只須打5合1,到6個月時才打6合1,因6個月須打乙型肝炎第三針 ?-(
ill 寫道:
[quote]
mimi_mimi 寫道:

6合1包左乙形肝炎,5合1沒有[/quote]

複式洋房

國民生產總值:309

MIMI,

yes, you're right, your son injects 5 in 1 when he is 2 and 4 months old , and 6 in 1 at 6 months old, and then 5 in 1 in 18 mths old.

禁止訪問

國民生產總值:2429

畀面勳章

別墅

國民生產總值:850

5in1 - $400.-支, 因打才知道有6in1, 所以bb要多打一針. :-( :-( :-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.