自由講場

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

有無人看了"怪物"呢?

大宅

Re: 有無人看了"怪物"呢?

我都想知好唔好睇,因造形實在好恐佈

水晶宮

生左bb後細膽左,,唔敢去睇~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都好想知道 .... 內容 !

男爵府

畀面勳章

今日睇咗喇....好好睇....好感動呀....林嘉欣做得好好呀 我驚講咗d劇情....你地咪冇咗興趣lor....總之....唔係講鬼....有一場戲好震撼....好好睇

侯爵府

好媽媽勳章

唔係恐怖片 唔係講鬼架 衫頭我都驚甘耐冇去戲院睇戲 一去就睇鬼片會好驚 wewa 鬼叫個隻 but 完全冇喎 係有1�2 個位嚇一嚇甘 之后 你知林加因 出左場 就冇甘恐怖啦 舒其做得幾好 幾乎全場冇化妝 but 想問下睇左既mami
1) 甘方中信 係米冇死到
2) 知唔知拍呢套戲係 邊個樓盆 我自己估唔係hk right??  

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

別墅

好似係大陸拍架, 好似係東莞??
該用戶已被刪除

水晶宮

比你講到好想睇呀
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

方中信出得多唔多呀?

男爵府

畀面勳章

fredericayang7701 寫道:
好似話林嘉欣在戲中是長期生活在一個電梯槽裏,所為何事呢?

fredericayang7701,
因為暴動...老公死咗...之後個仔都死埋...所以儍咗 :-(

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

好想睇 !

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有無喊位架?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

wing_oct 寫道:
好好睇....好感動呀....林嘉欣做得好好~

AGREE!![img align=left]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/13text/A3-027.gif[/img]

禁止訪問

大宅

我噙晚睇咗,好驚呀,成晚唔敢睡,今朝一早返工得我一個人搭lift,驚到震。故事裡林嘉欣係悲劇人物,最恐怖係個小朋友最後當咗林嘉欣係媽咪 :-(
HI ! 我叫MATTSON 仔,

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

我覺得成套戲最恐怖係 個細老只係比林嘉因捉左幾日者 點會當左佢係mami架 我成日返工個b工人湊 第時會唔會我係怪物架 ?-(

複式洋房

舒淇同個細路都做得非常之好

首頁

尾頁

跳至