意見反饋
義工

產前產後 今日: 3|主題: 241048

想問下邊個牌子

男爵府

國民生產總值:5684

好媽媽勳章 醒目開學勳章

想問下邊個牌子

因為BB將會2月出世, 所以想買個暖爐俾佢用, 有無好介紹呀? 同埋邊度買抵d呀? thanks!

子爵府

國民生產總值:13015

Re: 想問下邊個牌子

我用DeLonghi有十幾年,都唔差,最好買埋有風出既充 油 式 ,快暖d.

家電廣場 - 電暖爐

貨品編號: 11604998
名稱: 狄 威 龍 充 油 式 暖 爐 R030920V

原價: HK$1198.00
會員價: HK$1198.00

說明:
散 熱 面 比 傳 統 的 充 油 式 暖 爐 增 加 35%,暖 流 快 速 均 勻 地 傳 送 到 家 居 每 處 :

內 置 風 扇 以 加 快 送 暖 時 間

最 大 功 率 : 900/1100/2000W

3 段 熱 力 選 擇

操 作 按 鈕 及 指 示 燈

恆 溫 操 作 及 過 熱 停 機

備 滑 輪 及 內 置 手 挽 位

發 熱 片 數 量 : 9 片

尺 碼 : 43 (長) x 64 (高) x 16 (闊) (厘 米)

原 產 地 : 意 大 利

保 用 期 : 一 年

大宅

國民生產總值:4759

I just redeem one from Hong Kong Bank card. the model is "orgio' tower ceramic heater 32B002A coz it can be heated up very quick.

use $215 + 15,000 points
or use 68,000 points.

Anyone know if it is good or not?

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:3636

2019勳章

穎穎媽咪:

請問 d 個 牌子嘅暖爐係邊到有得賣?

Thanks!

別墅

國民生產總值:890

我上年都買了個暖爐, 牌子super但不出一季就壞咗...

我覺得暖風機好似比暖爐快暖, 唔知係唔係呢...請指教!!!有冇乜嘢好介紹呀?

子爵府

國民生產總值:13015

EstellaWong 寫道:
穎穎媽咪:

請問 d 個 牌子嘅暖爐係邊到有得賣?

Thanks!

wing on ah

大宅

國民生產總值:3636

2019勳章

感激!
Thanks!

穎穎媽咪:
wing on ah [/quote]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.