單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

哩到有無媽媽住粉嶺架..?

得閒多d傾下..人都會開心d架...
不過唔好講個死佬d野喎....因為當佢死左啦~~

複式洋房

Re: 哩到有無媽媽住粉嶺架..?

你好,我係住粉嶺架,住左差不多十二年喇. 其實,你越介意佢就代表你越掛住佢架,當有一日無論你知道佢做咩事都好,你都無任何反應既話,又或者見到佢都無任何反應, 咁就代表你已經唔再在乎佢喇,恭喜你呀!!! 開心啲呀!!!

心妍媽 寫道:
得閒多d傾下..人都會開心d架...
不過唔好講個死佬d野喎....因為當佢死左啦~~

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

焯嵐媽咪 寫道:
我唔係住你附近架,傾唔傾得呀,心妍媽,你唔開心呀?
傾得~
我無唔開心呀~~有唔開心都係仲未可以脫離個c6~~
不過都留佢無到~~ 係到想識下d朋友仔~

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

對住一個超唔想對住既人...你會點.?
我超想佢走呀~~有咩好方法呀...????

別墅

搵掃把拍佢走!!
:mrgreen:~~ KARIS ~~

複式洋房

係咪有咩困難所以你唔自己搬出去呀?我當時都係同個仔兩個搬出黎住咋,而家好好,好開心,自由好多....不過當然有辛苦既時候啦....

心妍媽 寫道:
對住一個超唔想對住既人...你會點.?
我超想佢走呀~~有咩好方法呀...????

大宅

熹媽~
有時唔係話分開搬走就可以走...
如果搬可以解決晒的話....我一早就搬走左啦~~
同個c6咁耐有太多野要搞清楚....唔係掛住佢唔捨得喎...
我一早對佢c左心架啦....
如果有一日真係分開左...我擺返幾圍呀...到時請晒你地飲呀...

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

hi~
雖然我唔係單親媽咪,但我都係住粉嶺架~ 得閒傾下計呀~
我家有隻曳曳豬

複式洋房

我明既.....你係邊度住架?近華x定聯和x呀? 我係近聯和x架,有機會見下面啦 !!!

心妍媽 寫道:
熹媽~
有時唔係話分開搬走就可以走...
如果搬可以解決晒的話....我一早就搬走左啦~~
同個c6咁耐有太多野要搞清楚....唔係掛住佢唔捨得喎...
我一早對佢c左心架啦....
如果有一日真係分開左...我擺返幾圍呀...到時請晒你地飲呀...

大宅

[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

大宅

me2 ar..but I live in Shatin ar..[quote]
claudiamother 寫道:
:-D  :adore: [size=x-large]我個黄帝女嘉善喺05年5月21号出世啦

大宅

你老公係咪又係乜
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

大宅

no ar...he just go to "Hei Ling Chau" for 5 months.He will go back at Jan.Although he is love me and take care me,I don't appept he treat me like this.I am so hate him[quote]
claudiamother 寫道:
你老公係咪又係乜
:-D  :adore: [size=x-large]我個黄帝女嘉善喺05年5月21号出世啦

大宅

原來係咁,你有冇小朋友呀?有冇返工呀?[quote]
suetyuki 寫道:
no ar...he just go to "Hei Ling Chau" for 5 months.He will go back at Jan.Although he is love me and take care me,I don't appept he treat me like this.I am so hate him[quote]

大宅

I have a daughter la,about 6 months ar.I am a full time mama,no need to work.Cos no one help me to take care my bb,

大宅

六個月可以食粥仔喇,無人幫你,你自己湊都好叻喇,囡囡乖嗎?
suetyuki 寫道:
I have a daughter la,about 6 months ar.I am a full time mama,no need to work.Cos no one help me to take care my bb,

大宅

she eats 1 meal for infant cereal,she always crying at night until 3:00.I feel so tired

首頁

尾頁

跳至