單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 哩到有無媽媽住粉嶺架..?

hi~claudiamother
點解咁講呀....得閒多d一齊傾下丫....[quote]
claudiamother 寫道:

大宅

HIHI...I am Yuki ar...can you talk with me? [quote]
心妍媽 寫道:
hi~claudiamother
點解咁講呀....得閒多d一齊傾下丫....[quote]
:-D  :adore: [size=x-large]我個黄帝女嘉善喺05年5月21号出世啦

大宅

hi~suetyuki 你好呀..
sorry...我唔多識睇英文架... :-( :-( :-( :-(

大宅

I don't know how to type chinese ar? :-(

:-D  :adore: [size=x-large]我個黄帝女嘉善喺05年5月21号出世啦

複式洋房

Hi, 各位粉嶺區單親媽咪 :

你們好, 我都係與仔仔住粉嶺區的. 多多指教!

大宅

慢慢學下... :-( :-( :-(
有無去北區果面睇下呀..岩岩有人搞左個大食會呀...
我都未同佢地出過去架...想去就去報下名...到時可以再見呀~to:suetyuki

大宅

shuet_tam 你好呀~~
得閒多d傾下丫....你仔仔幾大呀~~~
我都有個囡囡呀...21個月....
我自己就29啦.... :-( :-( :-( :-(

大宅

later I will buy the hand typer,886
心妍媽 寫道:
慢慢學下... :-( :-( :-(
有無去北區果面睇下呀..岩岩有人搞左個大食會呀...
我都未同佢地出過去架...想去就去報下名...到時可以再見呀~to:suetyuki

大宅

suetyuki,
係呀,用中文講比較有親切感d呀,我都係用九方打,好易架!
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

大宅

see you again...what is?
suetyuki,
係呀,用中文講比較有親切感d呀,我都係用九方打,好易架!

大宅

suetyuki ,
你係咪想問"九方"?
你個英文名叫yuki,咁你個中文名係咪有個"雪"字呀?
bb夜晚睡得唔好,你知道係咩原因嗎?
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

大宅

bingo ar..my chinese name really have"suet".I don't know why my daughter always crying at night,maybe just want playing and have somebody to hug her
suetyuki ,
你係咪想問"九方"?
你個英文名叫yuki,咁你個中文名係咪有個"雪"字呀?
bb夜晚睡得唔好,你知道係咩原因嗎?

大宅

哈哈!我個名又係有個雪字呀。
我的仔女bb時又係無厘頭喊,都唔知咩事,我想應該係發惡夢,我試過比佢

大宅

Suet x ar..You lei?
where do you live Fanning?flat or village?ok ma? comfortable? I want rent a house ar..[quote]
哈哈!我個名又係有個雪字呀。
我的仔女bb時又係無厘頭喊,都唔知咩事,我想應該係發惡夢,我試過比佢

大宅

suetyuki,
我都係雪X呀,我住係粉嶺昌盛苑,係居屋黎,住左五年啦,住就OK,都幾靜,樓同樓之間唔太密,空氣幾好,但冬天就好凍,因近山。
你要搬嗎?沙田都幾好,點解要搬呀?我一諗起搬屋就會覺得好煩。
你幾時可以打中文字呀?

大宅

haha..I feel Fanling is comfortable ar..not loudly la..you buy a house so expensive ar.I think I cannot buy forever la,I live with my mama now,if my husband come back,he feels no good to live with her.

大宅

suetyuki ,
而家供樓都供得好辛苦呀,你打算租粉嶺邊度呀,想租樓定租村屋呀?

大宅

village la,quiet ma,but a flat is ok.about 200-300"that's ok.Do you have some idea?

大宅

如果住村屋要靜的話,就會係入d,去買

大宅

oh..I see,my computer is down for 2 [email protected] .very pity so boring

首頁

尾頁

跳至