跳至

首頁

尾頁

大宅

5月媽咪係咪已經修晒身呢?

雖然只係差幾磅,但係個肚腩收唔番..... :-( d貼身少少0既衫著唔番,只係有1,2條褲著得落.....係未真係要買過晒d褲呢??

子爵府

Re: 5月媽咪係咪已經修晒身呢?

hellora,

我仲未ar,仲有成10lbs係身,好在以前D褲都
著到,你晤駛喊,你有幾磅未減到啫,我成10lbs喎

大宅

我有十磅...... :-( :-(

男爵府

我仲有3-4磅, 但係個肚就 :-( :-( :-( :-(

大宅

各位:
我生完bb荷爾蒙分泌失調,現在除了有十幾磅未減之外,個肚好似仲有三個月咁﹗唉﹗我仲著緊大肚褲﹗你話慘唔慘﹗

大宅

我依家磅數同未大肚前一樣,但個肚腩同條腰就似有左幾個月,最慘係個肚腩一d都唔鬆,好似變晒肌肉咁,都唔知有冇得減 :-( :-(

子爵府

我返番工之後刻意食小啲,同埋夜晚継績餵人奶,都算有成積,都係同未有之前相差兩三磅。不過我見減得咁快,塊面好似好削咁同埋唔想唔夠脂肪製造人奶咁咪食番多啲,啲磅重又止跌回升番。不過我都唔介意比以前肥少少,話晒我冇你地咁後生,都係唔好咁瘦,巢晒皮可難睇嘛。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

已回復未有b 之前既體重, 不過個肚仲係好多紋.

大宅

我收晒身啦!體重和身型同之前無變。D同事仲話我好似未生過咁。

別墅

cfwn 寫道:
我收晒身啦!體重和身型同之前無變。D同事仲話我好似未生過咁。

咁厲害 ... 佩服佩服 ... 你有乜好辦法,可唔可以係道分享一下 ...
Welcome to "卡樂B"天地

大宅

I'm the worst. I still got 20+lbs to go. People said breastfeeding can lost wt more quikly but definetly not my case. :-( :-( :-(

子爵府

H+H 寫道:
[quote]
cfwn 寫道:

咁厲害 ... 佩服佩服 ... 你有乜好辦法,可唔可以係道分享一下 ... [/quote]

我都想知

大宅

我仲有10磅搣唔走 :-(

人地話生完BB半年內, 如果D肥肉搣唔走的話, 之後點搣都搣唔走喎~

子爵府

我都係...仲有10磅,停滯不減...都有聽過

"人地話生完BB半年內, 如果D肥肉搣唔走的話, 之後點搣都搣唔走喎~"
咁就慘啦...仲有個幾week就6個月,真係要成世跟住我???
(D肥肉)

唔知係咪食多左野..但喂左奶成日都覺餓咁 :-(

大宅

kittypo 寫道:
唔知係咪食多左野..但喂左奶成日都覺餓咁 :-(

但餵人奶係好肚餓的...
我仲有兩個星期都介滿6個月喇, 所以我都預左LEE10磅肥肥跟住我...
唔知係咪心理作用呢 呢兩日突然間唔想食野, 甚至食野落去都嘔番出黎呀~

水晶宮

我都仲有10磅, 而且條車

子爵府

sammi,

你仲好fit呀,我......我.....我就 :-( :-( :-( :-( <--------係咁

大宅

我重有3磅。不過,只係瘦塊面。個身。。。唉!個肚。。。唉!唉!只有少部份的褲著得落。
不過,我都係呢2個月瘦得快D,可能係同我戒口有關。基本上,我移家無乜點食甜野。同埋我開始做YOGA。

大宅

我都仲有10LBS, 我D姪仔姪女成日話"點解姑姐你仲係噤肥?" 不過我餵緊人奶, 所以無減食量

CindyMak
我都想學yoga, 因為想有些運動. 你在那裡學?

大宅

Fannylok
YOGA 我覺得最低係modern beauty 的gym。

首頁

尾頁

跳至