懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊隻一隻奶粉比較好d ?

1.nestle 低敏 定 惠氏s26 好 ?
  本來我想用s26的, 但另一個朋友話nestle好d?
  現在重未決定, 問下大家意見?
2.初生嬰兒係咪食開一隻牌子奶粉就唔好轉其他牌子架?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 邊隻一隻奶粉比較好d ?

奶粉好難講邊隻較好(每個人都有不同意見)最緊要係睇bb食左岩唔岩(例如:有無便便..........)
bb食開果隻奶粉而又無特別問題的話就盡量唔好轉其他牌子喇!

複式洋房

因為未知道(未出世), 咁我應該買邊一隻好? 同埋應該買幾多can?

別墅

e院比咩奶粉佢食,食得咪繼續食law

禁止訪問

複式洋房

我聽我朋友講醫院會問你比邊隻奶粉BB食, 就會就番我地的, 因為我手頭上有8CANS S26, 而我朋友又話可以幫我訂NESTLE以后都有85%折優惠, 所以先問下用邊隻比BB食好D.

大宅

其實都唔駛咁快買住,我都係出院個日先買,係醫院食開邊隻就買邊隻,等BB再大D先同佢轉奶粉,怕佢胃仔受唔到。
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

首頁

尾頁

跳至