母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

餵人奶可唔可以食產後廿八方呀!

請問有冇餵人奶的媽媽可以分享食廿八方對bb有影響嗎?因為好多人對我話餵人奶唔好食藥材,會影響bb呀!但係廿八方又話冇問題,我已買了廿八方,不知道該不該食呢!
請有經驗媽媽分享一下,謝謝!

洋房

Re: 餵人奶可唔可以食產後廿八方呀!

我都有飲廿八方,到依家都係全人奶媽媽,完全無問題,可以放心。廿八方係保品, 唔係藥材!!
Chloe was born on 19 April, 05. 19 Apr - 3.35kg 12 May - 4.3kg 24 May - 4.89kg 20Jun - 5.92kg 16 Jul - 6.6kg 17 Sept - 7.5kg 22 Oct - 7.7kg

男爵府

Hi,

Don't worry, it is very good for recovery and safe for breastfeeding. I enjoyed it and no problem occured.
Enjoy it!!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

我都有食,無問題喎﹗

伯爵府

yes, me too!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊