意見反饋
義工

想生BB 今日: 15|主題: 99718

妳地做我會唔會玩呀???
該用戶已被刪除

妳地做我會唔會玩呀???

大宅

國民生產總值:1545

Re: 妳地做我會唔會玩呀???

唔會有事,個bb就算係都仲係細胞一堆,完全唔會整到

不過唔知如果未著床會唔會令佢著唔到床呢??

子爵府

國民生產總值:11942

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

P&N 寫道:
因我下星期去迪士尼, 我想玩space mountain, 但10/27同老公do過, 會唔會咁快bingo架 我驚如bingo左唔知, 玩左會影響 :cry: 點好呢

我就唔博喇!都係玩少樣遮

禁止訪問

國民生產總值:33575

男爵府

國民生產總值:5217

2019新春慶豚圓

winga_li 寫道:
唔會有事,個bb就算係都仲係細胞一堆,完全唔會整到

不過唔知如果未著床會唔會令佢著唔到床呢??

之前有bk姐妹post左一單新聞,話dodo完坐過山車增加bingo機會呀.

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:6171

agree!

K&B 寫道:
我就一定會玩啦,唔使太緊張!! relax

男爵府

國民生產總值:5225

既然你都有0甘0既擔心, 就不如唔好玩啦!

大宅

國民生產總值:4220

若你係驚的話,就唔好玩啦,我見迪士尼的catalog都有個警示係space mountain個遊戲圖上,話準備懷孕的媽咪不宜(<=咁上下意思,正確的字眼就忘記了)

你留意下迪士尼的catalog

別墅

國民生產總值:592

吓!我星期日先係OCEAN PARK連踩2次過山車再加越礦飛車,跟住係夜晚再連入6間鬼屋(嚇到痴咗),咁.........我咪好危險?

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.