跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有冇愉景新城媽咪?

nonno123,

You are welcome!

我果個係.

不過即使我有幾急, 將到期既工人唔係我首要條件. 最重要係誠實, 可信任, 本性對小朋友有愛心及

大宅

[size=medium]agree[quote]
Summer 寫道:
nonno123,

You are welcome!

我果個係.

不過即使我有幾急, 將到期既工人唔係我首要條件. 最重要係誠實, 可信任, 本性對小朋友有愛心及

大宅

BearMom~~
哈哈, 我都想陪你玩呀, 不過要等生左先
[quote]
BearMom 寫道:
我想問

複式洋房

Hi,

just know this topic. My daughter is 9 mths old.

SMM

[url=][/url]

大宅

SUMMER,
多謝你的見解, 相信對我有一定幫助. 原本我有個同事個妹介紹比我, 後來佢要番個工人所以又要搵個.
我依家個工人係康樂居搵, 但我會睇下荃灣有冇好d agent因為我朋友d agent 會幫工人搵身份證, 工人病會同佢睇醫生&比地方佢休息. 但我個fr 間agent 係元朗所以佢叫我係荃灣搵會好d.
你地搵agent係唔係荃灣區??

大宅

nonno123,

唔駛客氣. 那只是我的愚見.

我果間係沙田, 以前佢地有個sales幾好o架, 可惜她離開了, 否則我會介紹好多生意比佢潻...

大宅

nonno123,

Pls check PM again.

大宅

SUMMER,

Thanks 你個mail. 我明天約左個fr去佢介紹果間agent搵工人, 希望有好消息啦.

大宅

今日去左樓下牙醫睇牙, 醫生同姑娘都好細心

大宅

昨日去左個fr介紹agent但未有心水, d 工人一係年齡大(34yr)/或細(22yr), 一係未照顧bb.
但今日舊agent call 我有個33yr, 未婚係新台幣 & 馬來西亞照顧各1month bb到3yr 同2個3yr & 5yr (同一時間3個小孩) 好似呢個幾好.

洋房

睛靈勳章

有無媽咪有 "兒童街" card, 我想去Shoe Box 買鞋仔, 如果有pm我, thank you.

大宅

gie_angie 寫道:
今日去左樓下牙醫睇牙, 醫生同姑娘都好細心

咁你有無洗埋牙? 知唔知幾錢呢?

大宅

gie_angie,

你真係進入倒數階段喇. 仲有唔夠十日就到預產期喇.

大宅

muffincat,
我有. 請收pm啦.

大宅

我個同事去過佢話幾好. 只記得唔使$300.

muffincat,
pm唔到比你唔知係唔係個web page 有問題, 你有冇其它 address.

洋房

睛靈勳章

原來我要 "Shoe Box" Card, 如有比個number 我. Thank you.

nonno123 寫道:
我個同事去過佢話幾好. 只記得唔使$300.

muffincat,
pm唔到比你唔知係唔係個web page 有問題, 你有冇其它 address.

大宅

wasyinyin~~
我冇洗牙呀, 只係導牙根 + 補牙(大牙)
我見洗牙好似arround $300, 佢地有post個price list出黎係reception個玻璃窗架, 好方便, 做咩都list左個價錢, 可以入去"吸吸" :mrgreen:
係呀, 進入倒數階段喇, 而家仲有8日咋, 好驚呀

大宅

gie_angie,

等我得閒去牙科度睇睇先.

我上年嘅差唔多好似你週數就開咗刀. 可能有心理準備. 所以唔係好驚. 但未決定開刀時都成日驚唔知陣痛時會點, 要痛幾耐, 點樣生呢等等.....

你bb嘢預備成點? 我都鄧你緊張呀.

唔記得你住第幾座添

大宅

各位媽咪,你d幫小朋友換左季未呀?
想問下有無d唔要bb衣物,或想扲去衣物回收地方捐贈,可否送出,因為有朋友有需要,又有大陸農村d親戚朋友.大概需要有以下歲數小朋友衣物,一個3歲半左右男孩,一個1歲半左右女孩,一個o岩o岩出世bb,一個就出世b仔,志在幫下手,如各位媽咪真係有唔要衣物想送出,請pm我,thank you!

大宅

wasyinyin~~
你D牙做咩呀
我睇過DR. Luk (女) 同埋DR. Tang (男), 兩個都好細心

11座呀
咁你呢tim

bb野一早攪掂晒lu
我真係真係好緊張呀, 個心情係訓唔安, 但又好期待, 又開心, 又怕痛......我都唔識形容

以下係我係牙醫既感想[quote]
cheerful-BB ~~
我都係有左之後發覺d牙有問題, 一隻就崩左, 一隻攪到要導牙根(前日)
其實第一隻我都有去補架(新年前), 不過 因為大肚既關係, e生只係用temporary既牙帽, 但都好過崩左, "介"到條"利" :tongue: :tongue:
而第二隻我就因為都痛左幾個月, 呢幾個月我都係忍痛, 上星期開始仲成日訓訓

首頁

尾頁

跳至