跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人去了Disney呀!!!

現在適合去嗎?

大宅

Re: 有無人去了Disney呀!!!

咁橋呀!我去過wor,現在適合去嗎?是問天氣,小朋友年紀,值唔值,想問邊方便?
tongtracy 寫道:
現在適合去嗎?

大宅

Hi:

比3years小朋友的遊戲多唔多呀! 現場是否有入場券買??

大宅

啲遊戲"轉轉轉"居多,唔怕頭暈都ok,香港disney最值得睇 "巡遊" & "音樂劇(只係香港有),食嘢好貴,唔可以帶食物入去因會check,現場是有入場券買,本人認為帶太細小朋友唔太抵,不如等他有第2,3期時,才帶小朋友去,就抵好多
tongtracy 寫道:
Hi:

比3years小朋友的遊戲多唔多呀! 現場是否有入場券買??

男爵府

我昨天剛去完,建議3歲前要去一次,因唔駛錢入場。到再大番d先再去一次。

我囡囡就黎3歲,基本上space mountain佢唔玩得,全部遊戲都玩得,重同左好多disney人物影相,佢好開心,重有巡遊、音樂劇及煙花值得推介,而家天氣涼涼地去最好,又唔曬,不過要帶定外套,因早晚都會比較涼。

建議閒日去會好好多,有快票設施的遊戲就一定要用,因我係閒日去,快票上的時間入去跟本就完全唔駛排隊,一入去就得玩。重有如果自己唔帶bb車就要向裏面租$50一日+$50按金,唔用車仔你好攰死。

我帶左2樽水(1for囡囡,1for me and husband),一盒餅乾+紫菜入去都無理我,其實帶少少食量入去是可以的。但太多當然係唔可以啦。

複式洋房

Agreed. Kid at <3 age will enjoy free of charge buffet at the 2 HK Disneyland Hotels.

首頁

尾頁

跳至