意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92837

請問有無媽咪係 0/3 BABY VIP呀?

公爵府

國民生產總值:27742

請問有無媽咪係 0/3 BABY VIP呀?

因想買peter rabbit 睡袋,
如果有媽媽有, 可否幫忙借會員no.一用. 萬分感謝!

公爵府

Re: 請問有無媽咪係 0/3 BABY VIP呀?

民房

國民生產總值:9

我知道有間叫citybaby 都有o/3 baby的嬰兒用品買, 不用vip都有折扣, 約88折至85折, 不妨問問,
電話21539200

複式洋房

國民生產總值:167

已發Email給你. Please check!

公爵府

qchoir

Thank you very much :-P

禁止訪問

國民生產總值:2429

畀面勳章

男爵府

國民生產總值:5129

我噚日經過千色店0/3counter見到佢地貼左張告示話vip一定要show埋張card出黎先有discount喎...

男爵府

國民生產總值:5129

sorry sorry, 我錯! 頭先特登走去問吓個sales, 原來張告示係廢既,根本唔需要一定有張card係手先至有discount...

weilam 寫道:
我噚日經過千色店0/3counter見到佢地貼左張告示話vip一定要show埋張card出黎先有discount喎...

民房

國民生產總值:42

03baby有棉底羊毛底衫,$190一件,我剛買了一件,薄薄地,好柔軟,好滑身,仲包埋條片添,好正呀!
headphone0528 寫道:
請問0/3baby是不是有棉底羊毛內衣?
我想買給bb, 如有, 請問幾$一件?
你又可不可借vip no. 一用? 謝謝.

公爵府

我幾個鍾頭前去 0/3 baby 買野, 講個 vip no. 俾個 staff 知
~~無用~~佢話一定要見 vip 咭才有折~~
是否間間唔同
今晚買左幾百元>>>無折 :-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.