跳至

首頁
12345...24

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

04年5月混合雙打媽咪會(閒人免進)

鐘意就係度傾下喇.

公爵府

好媽媽勳章

Re: 04年5月混合雙打媽咪會(閒人免進)

返到香港真開心

大宅

bby,
你返黎真係好..你終於忍唔住啦...!!! 嘻...我唔係閒人, 可否加入呢?!!! 哈哈...

講真, 我係果度都唔係好敢回應太多..因為真係要步步為形...唔係又好易比人話我地"針"到某d 人...其實好多人都唔知道果d 所謂"好"人其實係點樣衰法...自己講過做過既野都可以當自己係局外人..等所有人都以為佢係好可憐的人..比人蝦..其實同佢好好d 人真係要小心就真, 因為以前比人係背後都唔知講過幾多野啦...哈..諗起真係好好笑好諷刺!!! 不過anyway, 我地係呢度都係想share 下自己既 experience 同feeling, 所以係呢度我希望可以有"言論自由"...唔鐘意聽到我地講野既人最好唔好入黎啦..因為我都唔想同人係度有口角..

公爵府

好媽媽勳章

smilebaboo,
係度你可以暢所"肉"言 (唔好意思, 唔識打個"肉"字 )

係度就多d入黎傾下, 鐘意講咩就講咩

我d時差仲唔係好掂, 你睇我岩岩訓醒咋 :-( :-( :-(

大宅

bby,
"欲"呀嬸.... ...果然返完去"加拿底"真係唔同晒喎.. :mrgreen: :mrgreen:

你剛返黎唔好成鬼日掛住我地先得架...訓訓下都要上下黎傾咁大隠... 唔好懶jet lag la...哈..係咪想 我呢....

bby 寫道:
smilebaboo,
係度你可以暢所"肉"言 (唔好意思, 唔識打個"肉"字 )

係度就多d入黎傾下, 鐘意講咩就講咩

我d時差仲唔係好掂, 你睇我岩岩訓醒咋 :-( :-( :-(
該用戶已被刪除

大宅

hello.....hello,
我都覺得呢度

大宅

smile,
我開始

大宅

pin,
努力呀..你一定掂架..!!!!

btw, 聽聞你好大收獲喎...正啦.. 不過我都唔差, 只係差你地少少啫...執到平野大家happy la....BBY 呵... :mrgreen: :mrgreen:

[quote]
Pinocchio 寫道:
smile,
我開始

大宅

pin,
其實我地唔係唔正義, 只不過我地知道左d 果個係到扮可憐既人既野, 而好多人又唔知, 所以我地每講一件事果個"可憐人"又為我地講佢, 咁佢咁識"扮可憐", 我地點夠人地"輝"呀...人地就梗係以為我地"針"佢law...!! 算把啦..佢尤得佢繼續扮可憐, 我有我地自己happy 啦...

[quote]
Pinocchio 寫道:
hello.....hello,
我都覺得呢度

公爵府

好媽媽勳章

係度想講咩就講咩, 除左粗口之外

大宅

bby,
我地講乜野都係有我地既自由, 開乜topic 都係每一個上得bk 既成員既自由, 唔鐘意可以唔睇唔講, 粗口就梗係唔好講啦..!! :mrgreen: :mrgreen:

我淨係想講, 口係生係人地度, 大仁大義係人都識講, 挑起事端既人即然可以將所責任推晒係人地度, 咁我地都冇話可說! 唔係扮大仁大義就叫做"成熟", 可以亂話人"幼稚"!! 連人地既宗教都悔辱埋就更加離譜 !!!!

有幾多人一齊傾唔係重點, 最重要係用個心去分享..!!

呢個都係純熟我個人意見!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

H&A,

攪掂啦..你睇下點?? 如果size 唔啱, 我下次再織過件大d 比琛琛, 呢件比小b 啦...嘻...

該用戶已被刪除

大宅

原來妳地係呢度, 雖然我都係一個閒人, 可以入黎傾下偈嗎
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

公爵府

好媽媽勳章

tiff04,
衰野, 歡迎都黎唔切喇

大宅

[size=large]返來呀...返來食飯呀....
哲哲B係2004年5月23日出世..3.40kg
羨羨B係2007年6月22日出世..3.36kg
-------------------------------------------------
[size=small]*****哲 羨 相 簿*****
該用戶已被刪除

大宅

tiff,

歡迎...!!! 得閒過黎傾下啦...!!!

公爵府

好媽媽勳章

都係呢度好d :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

首頁
12345...24

尾頁

跳至