跳至

首頁
23456...24

尾頁

大宅

Re: 04年5月混合雙打媽咪會(閒人免進)

早晨呀...咁早訓一定好精神啦...老虎都比你打死啦 :mrgreen: :mrgreen:

其實冬蟲草丸都要幾蚊一粒架..不過我係較早前係mannings 買bird nest, 唔知買滿幾多送一盒..我就換左好10盒..1盒10粒...我每日只係食一粒 (佢地叫食2粒一日), 因為我仲會食下其他補充品..e.g.bird nest, vitamine E and C, etc..呀仲大一樣, 我剛買左余仁生一隻叫做美白去斑寶..好似又幾好喎..因為全中藥成份, 可作調理身體..你可以試下喎... (個樣係咪好認真呢 :mrgreen: :mrgreen: )

大宅

你就好啦..係間4,000 呎大屋都冬眠....咁你要儲多d 糧食啦喎...
bby 寫道:
smilebaboo,
衰野, 冬眠就梗係要喇, 仲乜係度講比人知, 個段時間d人都唔會搵到我架 將我d秘密講出黎, 係唔係想
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

公爵府

好媽媽勳章

H&A,
係呀打"六通權"身體好

smilebaboo,
你都幾多補品食架喎 原來你先係有錢人

我等緊你"豆馮"過冬

大宅

bby,
我唔係有錢人, 我只係及時進補啫..哈....:mrgreen: :mrgreen:

知啦知啦..你要過冬呀麻...我揾條蛇陪你一齊冬眠咁你唔使怕悶law...

bby 寫道:
H&A,
係呀打"六通權"身體好

smilebaboo,
你都幾多補品食架喎 原來你先係有錢人

我等緊你"豆馮"過冬

大宅

h&a,
你唔好笑我啦..因為我坐月冇乜補過..咁現正又流感高峰期麻..我驚我會好易中招呀!! 其實我都唔係食好多, 我全部食既份量都係食一半咋..!! 我真係好驚自己病左會傳染比卓楠呀... 你可以上余仁生個website 到睇下, 佢有晒information 同price! 據我所知, 冬蟲草丸同煲個d 係一樣既, 不過我地d懶人就梗係買丸啦..不過我個人覺得食丸係可以吸收到多d成份,因為就好似連渣都食埋咁law...嘻...

H&A 寫道:
你使唔使食咁多補品, 仲食得多過人地坐月既媽媽

今個星期日琛琛會去打歲半5合1, 到時我都會問下醫生關於小朋友打流感針, 我都諗緊同唔同琛琛打, 聽完醫生講先再算,

另外我想問下冬蟲草丸幾多$一盒, 咁同自己煲既冬蟲草有乜分別, 係未效果會差不多? 而余仁生既美白去斑寶, 你食左幾耐, 效果如何?

公爵府

好媽媽勳章

smilebaboo,
下次有咩好野預我一份

大宅

我畢嬲有好野都會預埋你架啦..你知我心意架... :mrgreen: :mrgreen:

公爵府

好媽媽勳章

駛唔駛 呀!

呢輪睇電視好好笑, 阿旺話: 媽媽話我唔係傻, 係單純

大宅

我日日都有睇阿旺架..我聽到都會有會心微笑架...佢真係做得好好...!!! 做媽媽永遠都會try her best 去保護自己子女架啦..!!

bby 寫道:

呢輪睇電視好好笑, 阿旺話: 媽媽話我唔係傻, 係單純

別墅

[size=xx-large]Hi Hi Hi

我係大忙人,咪可以入嚟傾囉!

公爵府

好媽媽勳章

chingmama,
好日都唔見, 駛唔駛咁大隻字呀! :tongue: :tongue:

浚浚鍾意份禮物嗎?

別墅

[size=xx-large]bby

怕你睇唔到呀馬

好似 ching ching like 多 d

公爵府

好媽媽勳章

[size=xx-large]chingmama,

我都驚你睇唔到, 怕你老花

唔係掛, 我買比細佬仔架喎 件衫係唔係好大件呀?

別墅

[size=xx-large]
未咁快有老花,大你果 3個月,而家我都係 18歲 零三個月唧!!
是但la, 一齊玩,佢地姊弟情深唧!!
我個 msn short 咗上唔到

公爵府

好媽媽勳章

講笑o者, 大家一齊玩仲開心喇

你18歲 零三個月? 上次又話19歲 既, 邊個至真

msn short左唔緊要, 我都要訓loo

別墅

仲有,件衫我纖體成功就着到架啦

別墅

我都瞓啦, tomorrow 上廣卅 :-( :-( :-(

公爵府

好媽媽勳章

chingmama,
咁你努力喇, 下次著比我睇

真係慘, 咁早d訓喇, byebye

首頁
23456...24

尾頁

跳至