跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

8月媽咪修晒身未呢?

我仲有成10lbs係身,以前D褲都著唔到
:-( :-( :-(

禁止訪問

Re: 8月媽咪修晒身未呢?

大宅

我仲有差唔多20lbs要減呀, 個肚肥仲好勁添, 不過上兩個星期響wacol買左條收腹褲, 著左就可以收埋個肚腩, 都幾唔錯, 個sales話要日日著..著三個月個shape就會好番好多喎, 希望真係work啦~

洋房

我仲有成起碼15磅係身呀, 唔止d褲著唔到,
d衫著左背脊唧哂d肉出來呀!!!!!
好難頂呀 :-( :-( :-(

從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs

洋房

但著左收腹褲, 腰度d肥肉就唧哂上個胃腩度,
好肉酸呀!

gloria.glory 寫道:
我仲有差唔多20lbs要減呀, 個肚肥仲好勁添, 不過上兩個星期響wacol買左條收腹褲, 著左就可以收埋個肚腩, 都幾唔錯, 個sales話要日日著..著三個月個shape就會好番好多喎, 希望真係work啦~

從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Fayehung 寫道:
好肉酸呀!

[quote]

[/quote]
總好過我著左收腹褲, 個肥肚腩依然健在ar~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

滿月之後已經修晒喇,去返以前未陀細佬之前。
不過第一胎遺留落黎既「蘇州C」就依然黏係身度。

大宅

比生前重了10磅, 腰及羅都脹了2", 我無買收腹褲, 反而買了兩條腰封, 有一排扣扣果d, 可以一次個收緊個肚及胃腩, 去vv又方便d.

缺點是一著上去就緊到d血都好以行唔到咁, 成個消化系統慢下來.....開頭唔慣個肚/脹令你痛到曲在床上 :-(
<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

洋房

不過其實無論唧去邊度,
d肥肉都響度架啦,
基本上成個人整體都大碼左,
唉....做阿媽真係大犧牲

aminafy 寫道:
[quote]
Fayehung 寫道:
好肉酸呀!

[quote]

[/quote]
總好過我著左收腹褲, 個肥肚腩依然健在ar~ [/quote]

洋房

我仲有成起碼30磅要減:cry: . 都唔知點好???
該用戶已被刪除

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

響媽媽世界買左條cool 肚內褲, 好貴呀. 但我係開刀, 唔想壓到個傷口, 所以要用全條內褲既款, 下面有 "白鈕" 開左就可以vv. 成 $360 呀...... :-(

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

大肚腩,大肚腩,我有一個大肚腩
無得再笑我老公大肚腩,
因為我都有一個大肚腩 :-( :tongue:
[img=500,400][/img]

伯爵府

好媽媽勳章

我咩都無用到,又係有個大肚腩,好似有左幾個月甘...... :-(

大宅

熱血勳章 醒目開學勳章

我個肚腩都好大...好大個, 仲有十幾磅要減
所有人都話我好肥, 所以希望今個禮拜開始迫自己放工做下運動。

Miu~Miu,
原來您都係天主教徒, 您返邊到呀? 我諗住聖誕節幫BB領洗。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Celestine
我返聖本篤堂(沙田), bb 22/10領左洗lu, 不過我早兩日搬左屋去油塘, 要轉lu, 好唔捨得聖本篤堂呢
:cry: 你呢? 你返邊到呀?

大宅

熱血勳章 醒目開學勳章

miu~miu ,
我以前返樂富聖博得的, 但自從有bb之後便沒返了(因醫生要我訓多d床), 而家小b細, 老公唔suggust 比 bb出街, 我諗過多一個月到我會返的...
您住油塘呀, 我住好近您, 我住Lam Tin的 

大宅

我咪又係, 仲有20磅係身. 都唔知幾時先可着返以前的衫衭鞋襪呀. 真惨!

你哋有冇買過哂d衫衭, 定重着

珍珠宮

Celestine
wah, 真係好近呀, 我知油塘有聖雅各伯堂law, 喱幾日執野執到暈 見唔到bb呀, 掛死人呀 :cry:

大宅

miu~miu

我上個月都遷入油塘, 我住油美苑呀! 唔知同你近唔近呢!
我昨天放狗時經過聖雅各伯堂, 外貌好大好靚咁, 咁你bb大個會否考慮入此學校?
我發覺這區都幾多學校, 但都唔知邊間好! 你有無心水呢?

tracy
<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

首頁

尾頁

跳至