意見反饋
義工
[大埔區] 大埔邊到有火鍋任食呀??

珍珠宮

國民生產總值:47124

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大埔邊到有火鍋任食呀??

以前太和美心平日有火鍋任食架~~~而家好似無囉. 請問邊度仲有呀??

男爵府

國民生產總值:8394

Re: 大埔邊到有火鍋任食呀??

明星酒樓.

複式洋房

國民生產總值:483

稻香好正架,,,,,,9 點後仲平碟碟12

珍珠宮

國民生產總值:47124

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Thanks.

Mandyfung,

請問明星d野好唔好食架?? 因為我住大埔0甘多年都未去過架~~~

CINDY媽,

我都知稻香9 點後碟碟$12....但因得我同老公2個人, 如果叫得多又食唔曬, 叫得少又好似無咩variety選擇, 所以都唔知去唔去稻香好......

複式洋房

國民生產總值:294

富善村金豪$48任食,同大元村聚寶都好似有.

男爵府

國民生產總值:8394

我在一年前食過火鍋,近年都只係食晚飯,個人覺得OK.

子爵府

國民生產總值:11224

2019勳章

明星的打邊爐都ok的,我自己喜歡去大元的聚寶多d,因除了生的食物之外,仲有熟食.

YuYuMother 寫道:
Thanks.

Mandyfung,

請問明星d野好唔好食架?? 因為我住大埔0甘多年都未去過架~~~

CINDY媽,

我都知稻香9 點後碟碟$12....但因得我同老公2個人, 如果叫得多又食唔曬, 叫得少又好似無咩variety選擇, 所以都唔知去唔去稻香好......
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

男爵府

國民生產總值:8213

2019新春慶豚圓

運頭塘村"東亞漁港"好似係$48一位!

大宅

國民生產總值:2854

明星打邊爐d野都食ok, 不過服務就差D, 可能太多人, 太忙!!!

該用戶已被刪除

別墅

國民生產總值:627

我都有去明星食過火煱&小菜, 最後食到成肚氣, 未食飽就走了, 去了m記食, 事關d伙記態度很差, d小菜很久也未出, 追了3個伙計都話出緊, 等了差不多45分鐘, 所以最後唔等就走了.
請問大元邨那間在那兒?

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.