懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

你地會俾bb飲邊隻奶粉

我會先餵人奶然后先轉奶粉,請問媽媽們邊隻奶粉好d,無咁熱氣?
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

複式洋房

Re: 你地會俾bb飲邊隻奶粉

唔知呀! 我聽人講食惠氏S26 bb會大隻d喎!
因過期居留成個星期,催佢又唔出嚟,結果俾人逮介出境(肚). 26/2(出世) 3.885kg 8.55lb 2/3(5 days) 3.76kg 8.27lb 28/3(1 m) 4.71kg 10.36lb 2/5 (2m6d) 5.80kg 12.76lb

別墅

S26係肥仔奶粉,我亞B出世E院食呢隻,但佢經常地"all"唔到"ng ng",所以出院後轉左"森永"日本奶粉,第2日就正常曬

複式洋房

美贊臣既安嬰兒ok嗎? 會否去唔到"ng,ng"?

因過期居留成個星期,催佢又唔出嚟,結果俾人逮介出境(肚). 26/2(出世) 3.885kg 8.55lb 2/3(5 days) 3.76kg 8.27lb 28/3(1 m) 4.71kg 10.36lb 2/5 (2m6d) 5.80kg 12.76lb

複式洋房

森永

男爵府

我2個b都係食s26, 身體都好好, 都係肥bb黎咖

洋房

我會比bb食雪印初生奶粉做補奶(我餵人奶^^)
轉左全奶粉都係食雪印,我第一個b食到白白淨,
好靚仔
1yr先食惠氏金裝,聰明仔奶粉
?*???? •°∴°﹒☆°  ????•°∴°﹒☆° ° ??????★???????☆?????? ????*?????????????♂?☆ ??☆??????*??? ???????

複式洋房

我會比b囡食日本雪印做補奶,因我的日本朋友話好好的。

洋房

我女女係食森永!但係比較熱氣。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我個女出世開始食''雅培''直到現在已食3號(未轉過其它)

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我2個都係S26,熱唔熱氣就要睇下受唔受得囉,我個女食完就痾硬C,但係個仔d CC就好靚喎!

珊瑚宮

好媽媽勳章

我個b係食s26,痾cc無問題喎,仲肥嘟嘟tim

別墅

sukikwan,

聽講雪印奶粉好貴,價錢大概幾多? 同埋可以喺邊度買倒?

子爵府

好媽媽勳章

24987381 益生
25567787 永恆倉
26471138 MBK Foods Co.Ms Irene Leung

東西貿易 http://www.etwhk.com

B & M http://www.hkbabyfood.com/Commerce/default.aspx

RE ON http://www.re-on.com.hk/reon.php

http://www.egljmart.com/

呢D都係一箱或最少三罐,要單買一罐就要去UNY,崇光超市
moubb 寫道:
sukikwan,

聽講雪印奶粉好貴,價錢大概幾多? 同埋可以喺邊度買倒?
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

別墅

renren,

唔該晒

大宅

我俾仔仔食安嬰兒A+1,都OK啦…
不過佢上星期開始塊面仔起0左好多紅點,唔知係咪熱氣呢?不過又唔知係唔係因為我食0左中藥,所以有0的燥,所以我餵人奶0既時候過奶俾佢呢?
因為佢開頭冇紅點0架,由我食0左中藥開始就起啦,但係我而家都停0左幾日冇食中藥,佢都仍然係有好多紅點呀…

首頁

尾頁

跳至