嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人知道 邊喥有 靚蜜糖 買呀?

有無人知道 邊喥有 靚蜜糖 買呀?
1. 地址可以係邊喥買到?
2. 幾多錢?

大宅

Re: 有無人知道 邊喥有 靚蜜糖 買呀?

Why do you need to buy the 'good honey'? In fact, it is not fit for baby to drink before 1 age. I will not give baby even they are over 1 age.

男爵府

多謝你既提示,但我個BB已經就黎13個月了. 唔知你有無好介紹呢?

珍珠宮

去citysuper睇下啦, 有d鬼佬honey幾好架, 不過牌子唔記得lu.

洋房

Hello EricBB

我d屋企人去荃灣有間糖水店到買honey,因為我都係聽人講話個喥d honey都幾靚...所以叫d屋企人去買....

大宅

我同我班friend一直都飲康維他 "convita", 佢係紐西蘭蜜糖. 屈臣氏 ` 施巴專門店 ` 大百貨公司會有得賣. 我地就一直飲佢隻牌子當中的manuka蜜, 我有friend食好左鼻敏感, 於是我就試, 而家我老公同姪仔都好左好多. 紐西蘭果邊平好多, 如果有人去開不妨搭佢地賣, 我都係叫我表姐幫我買成箱番香港的.

大宅

I opted for the organic honey. A lot of choices in Citysuper & Sogo's Dept Store.

I give honey for my kid to drink few times a week as her poo poo is a bit hard before which scared her to washroom. After drinking honey for 1-2 weeks, it's much better now.

But only recommended for baby above 12 or 18 months.

大宅

旺角花虛有檔買新鮮蜂蜜,係一個個蜂巢黎,要個個先”炸”出黎,一樽$300

首頁

尾頁

跳至
熱門主題