意見反饋
義工

產前產後 今日: 6|主題: 241064

私家醫院

大宅

國民生產總值:2783

私家醫院

我想問法國,荃灣港安,定仁安分娩好d???
你地會點選呀,請比d意見。

民房

國民生產總值:76

Re: 私家醫院

我會去法國﹐ 因為新D﹐ 3人房又大D。 價錢間間差唔多。
[url=Lilypie Baby Ticker]Lilypie Baby Ticker[/url]

複式洋房

國民生產總值:160

我第一胎在法國舊翼已覺得ok,新翼當然更好,第二胎因要擇星期日開刀,法國如星期日開刀手術室貴3倍,筌灣港安正常價錢比法國高,而且港安很出名以為是好野,因此選了筌灣港安,但一入去已經失望到極點,醫院又細又舊,3人房房又細,連電視機都無,悶足六日,大陸人又多又嘈,餐廳只有素食,焗住要奶奶送早午晚餐,最重要照顧BB護士有時只有2個,有一天眼見2個護士照顧18個BB,晚上BB房只有一個護士當席,BB喊到死都無人理,見到都心寒,我同老公都話下次再生唔洗錢都唔去

洋房

國民生產總值:197

仁安ok, 但有d姑娘好寸

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:3517

法國好正呀, 我上個月開刀, 住3人房好舒服, 姑娘大部份好好人, bb房好多姑娘睇住, 好放心呀!
5歲~~

大宅

國民生產總值:1860

法國同荃灣港安我都冇試過. 但我九月尾o係仁安開刀住二人房六日五夜, 環境同服務都好好, o的姑娘好 nice. 育嬰室有幾個姑娘當值, 人手足夠. 不過因為有加建工程, 所以有o的噪音, 但可以接受.

大宅

國民生產總值:2783

我仲打算去荃灣港安,近近地,而家我會想想法國定仁安,我打算順產及喂人奶,請比d意見

大宅

國民生產總值:1272

第一胎係法國生,d姑娘都幾nice,今次都會選擇去番法國,我都係住3人房,價錢合理丫!!!

男爵府

國民生產總值:7195

我2胎都係o係仁安生, 環境好好, 姑娘同阿嬸都好好, 4人房都好大, 簡直有賓至如歸既感覺

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.