懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

邊度有孕婦襪褲買???

天氣開始轉涼, 穿大肚裙時想加對襪褲係入面, 我知荷花有, 但一對要$373 (薄的), 貴到離譜!

請問有無人知邊度有孕婦襪褲買? 我想買d經濟d, 襪褲頭有得索, 黑色厚果隻, thanks!!

別墅

Re: 邊度有孕婦襪褲買???

我係花園街D檔口買過, 好似30幾蚊, 同普通襪褲差唔多, 分別係前面肚腩位多左幅, 大肚都可以著得落.

別墅

koreakorea,

Oh, thank you very much!!

但係花園街口即係近界限街定太子道西果頭呀?

重有, 係小販檔定街舖?? 我怕去到搵唔到啊~~

男爵府

媽媽世界有,超正,因為有個大網位在肚同pat位。

Should be around $30-$50, only one size, two colours. 唔記得有冇厚薄分喎。

tnbc926 寫道:
天氣開始轉涼, 穿大肚裙時想加對襪褲係入面, 我知荷花有, 但一對要$373 (薄的), 貴到離譜!

請問有無人知邊度有孕婦襪褲買? 我想買d經濟d, 襪褲頭有得索, 黑色厚果隻, thanks!!

洋房

MOTHER WOLD係咪沙田新成市有架?我都想買條~不過唔知夠唔夠厚呢~太透唔好睇.HAHAHHA可以襯BOOT嘛~

男爵府

沙田廣場3樓

norikolin 寫道:
MOTHER WOLD係咪沙田新成市有架?我都想買條~不過唔知夠唔夠厚呢~太透唔好睇.HAHAHHA可以襯BOOT嘛~

禁止訪問

別墅

係囉, 仲有無d再經濟d呀? $139 一對好似貴左d, 我好容易整穿整爛架!!!

複式洋房

Central 利源東西街 ~$30黑色厚身的

複式洋房

我上次係旺角專門賣襪既舖頭問個sales有冇岩孕婦著既黑色厚襪褲,佢介紹左一款比我,係 XL-XXL 的黑色厚襪褲,個sales 話孕婦時裝店都係賣呢隻。
我試過都岩著,HK$39一對。
之後我係d孕婦時裝店真係見到佢地都有賣呢種襪褲。
http://www.glittergraphics.us" target="_blank">[/quote]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問間舖頭

男爵府

我係旺角 "龍珠" 孕婦時裝店, 薄的$15, 厚的 $59兩款均有黑色及肉色
旺角 中心1期1樓F52舖(新之城通道側)tel:2718 0916

別墅

我記得係油站個邊入, 係右手邊, 檔口來架.
tnbc926 寫道:
koreakorea,

Oh, thank you very much!!

但係花園街口即係近界限街定太子道西果頭呀?

重有, 係小販檔定街舖?? 我怕去到搵唔到啊~~

男爵府

我家樓下買$8對!好舒服!

複式洋房

間舖頭係新之城商場(旺角中心隔離),但唔記得幾多樓,個間舖頭專係賣襪架
去到問下個sales啦
http://www.glittergraphics.us" target="_blank">[/quote]

別墅

我今日買左孕婦襪褲 lu!!
一對黑色薄的 ($10), 一對黑色厚的 ($68)! 厚果對真係好厚, 我諗10度以下都唔怕凍親!!
多謝各位媽媽報料, 如果再有買襪好介紹請繼續話我知 la!!!
thanks!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

tnbc926,
咁你最後去咗邊道買呀?
我都想買返2對著0下呀....!!!

男爵府

去街市買好平!我買$8對

別墅

lyctina,

九龍城獅子石道law, 簿的係樓梯底檔口仔買, 厚的係賣襪的店舖買!
其實我今日重買左好多其他野, 好似生完要著的羊毛襪啦 ($28), 兩條大肚裙 ($98 & $138), 大肚褲褲 ($15/pc) 等等......
你去行下啦, 果度好多大肚婆野同bb/小童衫買ga!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

tnbc926 寫道:
lyctina,

九龍城獅子石道law, 簿的係樓梯底檔口仔買, 厚的係賣襪的店舖買!
其實我今日重買左好多其他野, 好似生完要著的羊毛襪啦 ($28), 兩條大肚裙 ($98 & $138), 大肚褲褲 ($15/pc) 等等......
你去行下啦, 果度好多大肚婆野同bb/小童衫買ga!!

Thanks.... 等我都去行0下先...!

首頁

尾頁

跳至