夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我老公偷偷地食煙

我放棄了~ 但求佢唔好食咁多煙
叫他不要在家食怕影響bb

大宅

心淡了~

男爵府

無用的, 點應承都無用的, 除非唔比佢同D同事朋友來住, 或者家中有人有病啦!

複式洋房

CSWan 寫道:
無用的, 點應承都無用的, 除非唔比佢同D同事朋友來住, 或者家中有人有病啦!

你同個c6講係唔係咁益我, 咁快想我做富婆同搵第二春, 再唔係一齊益個仔, 你一枝佢一枝....保險受益人是個b.... [img align=right]http://www.dchome.net/emote/icon/143.gif[/img]

翡翠宮

有時介煙呢家野真係好辛苦的, 若果佢食少左咪尤佢囉隻眼開隻眼閉, 咪鬼成日攪到家噪屋閉 換轉另一個角度睇佢都叫尊重你唔在你面前食, 咁你咪放佢一馬, 叫佢自己盡量抑制下為大眾又好為佢自己都有百利而無一害

大宅

有點後悔嫁了給他,我們是因bb而結婚的
我之前一直以為他介了煙

大宅

冷戰之中......................

珍珠宮

好媽媽勳章

講真.....我同我老公都食煙既...琴日上左戒煙班~今日正式完全唔食煙.....真係好辛苦~以下係我既感受:
訓醒唔夠半個鐘個腦就不停同自己講"係時候喇~起身食支煙喇"但我知我要戒煙我忍!!之後每隔半小時又重覆一次"係時候喇,要食煙喇咁"食完飯飯氣弓心...更加嚴重,精神開始習中唔到....個人勁抆~我同我老公兩個就勁係度發脾氣,仔仔就最慘,不斷受氣...
我唔經唔覺食左4年煙...有時都唔明食左d咩落肚...但一唔食就周身唔自在....但為左仔仔一定要戒...唔想影響到佢....

你地既老公如果真心想戒煙....試下去健康院上戒煙班丫~佢會有d藥物or香口膠可以輔助一下...但戒煙始終都係要靠自己意志....最緊要有恆心...同家人既體諒....加油呀~!!

翡翠宮

我個蝦子餅食左十幾廿年煙都一樣好叻叻咁戒到, 我相信有志者事竟成, 煙民奸爸爹, 你一定掂既

洋房

講開食煙, 我隻C6又係咁,話戒下戒下又一年,由初相識話戒到現在生咪,遲D到娶咪媳婦, 都唔知佢介到未.

複式洋房

ringoivy 寫道:
我個蝦子餅食左十幾廿年煙都一樣好叻叻咁戒到, 我相信有志者事竟成, 煙民奸爸爹, 你一定掂既

快講, 你用什麼十大酷刑, 指教吓...

[img align=right]http://my.so-net.net.tw/scie/A/37/A37-054.gif[/img][img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/11/094854.gif[/img]

珍珠宮

好媽媽勳章

orangelai 寫道:
[quote]
ringoivy 寫道:

快講, 你用什麼十大酷刑, 指教吓...

[img align=right]http://my.so-net.net.tw/scie/A/37/A37-054.gif[/img][img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/11/094854.gif[/img][/quote]
講真~點迫你地既老公都無用嫁喇....真係諗住戒一定會戒到...如果佢地無無恆心戒你地點迫都會偷偷地食番

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得真係好睇自己點諗,我老公佢老細真係話唔食就唔食,佢食左起碼20年,而家戒左都3-4年,真係一枝都冇,就算出去同d老細食飯都唔會食,我老公都話佢好勁~~問過佢,佢話都唔知食黎做咩,所以就唔食喎~~

我想請問d戒煙班邊度有得上呀??使唔使預約同埋貴唔貴呢??thx~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

珍珠宮

好媽媽勳章

你call-->29272084呢個係戒煙輔導中心
要預約...一堂好似45蚊....你可以打去問問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至