潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我要買風褸

老公係揸電單車返工,有‘口羊’好的風褸介紹呢?真係會不透風•••• ?-( 謝謝

洋房

Re: 我要買風褸

你可以選擇一d膠d質地既風褸,如要求不太高,可到花園街出入口店逛逛

大宅

一分錢一分貨, 我覺得nike都唔錯, 捨得d
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

別墅

skygives、道地綠茶
謝謝你們的意見!colombia 我未試過,著開timberland 但袖口多數都是不能束緊,所以埋想試試看其他選擇囉!

侯爵府

colombia 真係唔錯! 真係好擋風.

伯爵府

My hubby & I are like to go Mountain Service at Causeway Bay to buy 風褸. It has a brand Made in France, very fashionable & looks different to others but expensive than others as well.

伯爵府

好媽媽勳章

You may try "Aigle", they are fashionable.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

AIGLE

我12月會有一次8折,你想買就pm我啦!

[img align=left]http://www.aigle.com.hk/images/product/female/trek_travel/trek&travelwomen1398l.jpg[/img]

禁止訪問

男爵府

Nike最新出既風褸果隻質地正呀, 好擋風及保暖, 系列叫sphere, 但幾貴, 要$9xx, 睇下有無人有discount? 都有女裝的, 都好靚.

別墅

多謝各位!
穎穎媽咪,我如12月要買再pm你啦,謝謝你。

‘Nike最新出既風褸果隻質地正呀, 好擋風及保暖, 系列叫sphere’ 我昨日有看到要9百幾元,但因沒試過所以心大心細。

珊瑚宮

好媽媽勳章

hsin_chih 寫道:
老公係揸電單車返工,有‘口羊’好的風褸介紹呢?真係會不透風•••• ?-( 謝謝

不如你去深水埗d電單車鋪買d專for揸電單車嗰d吖,因嗰d會通風&防水多d架,一套有平有貴(約$500-1000)不等

別墅

manicheung, Thx a lot!

別墅

hsin_chih
colombia幾好架,如果你想買可以pm我,我有8折

珊瑚宮

好媽媽勳章

hsin_chih 寫道:
manicheung, Thx a lot!

唔好客氣

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

魚生、jennyjim,謝謝你地! jennyjim若有需要我會找你的!

jennyjim 寫道:
hsin_chih
colombia幾好架,如果你想買可以pm我,我有8折

別墅

你去赤柱行下
那裡有好多出口店,
D風褸款式很多,
又防風又防水
價錢又合理,得閒去行下啦。

別墅

ShanShanMa 寫道:
你去赤柱行下
那裡有好多出口店,
D風褸款式很多,
又防風又防水
價錢又合理,得閒去行下啦。
[/quote]

謝謝你阿,赤柱對我來講真係好好好遠啦,不過都謝謝你的回應。

大宅

我朋友剛喺先施買左件Gortex風褸, $3xx.00,佢話己經係减左價

首頁

尾頁

跳至