意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 16|主題: 77873

b.b 大便系青綠色!!!!!!!

民房

國民生產總值:5

b.b 大便系青綠色!!!!!!!

b.b 大便系青綠色!!!!!!!有什麼問題,什怎辨

該用戶已被刪除

Re: b.b 大便系青綠色!!!!!!!

公爵府

國民生產總值:27054

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

聽人說青綠色 是BB給嚇親~不是嗎
?-(
前面是絕路~希望在轉角

民房

國民生產總值:62

無事架! 因為奶粉入面有很多鐵質所以便便青綠色.

珍珠宮

國民生產總值:42343

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我想問, 聽講食日本奶粉 D 便便係黃色, 咁代表日本奶粉冇鐵質 OR 其他奶粉太多鐵質??

我聽過BB嚇親屙青屎, 但我BB2個月大了, 冇理由嚇到而家. 問過醫生, 醫生話BB屎唔係黃就綠, 應該冇問題.

別墅

國民生產總值:859

係咪帶墨綠色 ? 食s26 ? 如果係就正常架. s26鐵質比較多, 有d bb係會痾綠色大便. 唔係黑or紅就ok啦 !

珍珠宮

國民生產總值:42343

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

s26真係好rich.

點解大部份bb都吸唔到咁多鐵仲要加咁多鐵質呢??

別墅

國民生產總值:859

我個仔食s26+人奶. 初初加s26佢試過2日痾墨綠色大大, 跟住慢慢變翻黃+綠 & 黃, 所以我諗bb腸胃會慢慢適應吸收, 同埋愈大佢身體愈須要多d鐵質.

複式洋房

國民生產總值:204

我個b食雀巢,都係綠色,問過二個醫生都話ok.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.