自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問小朋友打水痘針??

係唔係只係打一針呢??同埋一針幾錢左右呢??
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天
該用戶已被刪除

Re: 請問小朋友打水痘針??

等待驗證會員

亞仔剛arm係仁安打左, 睇莫醫生, $550, 一次搞掂... 無副作用.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

男爵府

打都沒用啦..我隔離屋個細路仔打左..咪一樣出到狗彩...仲出得勁過我彤彤同lolo勁多陪...冇忽好肉呀..哂錢.........
打左又唔係唔出...你唔比佢出清哂..一陣生蛇架~
雲師奶 該用戶已被刪除

男爵府

雲的孩子都在跳舞 寫道:
我都諗住遲下幫個仔打,之前問過醫生,佢話打左都有可能出,但係通常十幾個先有一個係咁,如果打左就算出都好,個影響唔會好大,唔會話出到好勁,個小孩又唔會好唔舒服,所以我會考慮打。
但係我眼見2-3個打左都一樣出..仲要出得好勁...真係粒粒都冇1-2mm既好肉呀........我見佢好耐都唔好............同無啦啦打咁多針都唔好啦..............我個人覺得.....

男爵府

係咩
同個女打果時, 醫生無講既?

talkative 寫道:
我個囡打左支$450,但唔知點解醫生話如果7年都冇出過水痘,就要打多支加強劑喎,打完支加強劑後就唔再須要打喇
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我姪女睇開個個兒科專科收640,係唔係貴左d呢??同埋佢而家打流感針要380一枝,之前未打過既小朋友要打兩枝,咁即係760,係唔係其他地方都差唔多呢??
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

等待驗證會員

流感針... 百幾蚊支咋噃..... 380蚊一支??? 個醫生好大咬woh!!!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問水痘針要幾多歲至打架?

珍珠宮

貓BB 寫道:
打都沒用啦..我隔離屋個細路仔打左..咪一樣出到狗彩...仲出得勁過我彤彤同lolo勁多陪...冇忽好肉呀..哂錢.........
打左又唔係唔出...你唔比佢出清哂..一陣生蛇架~

唔係wo!我個仔果時成班出,係得佢一個冇出咋~
就算你出左水痘咪一樣會生蛇~我老公阿哥上年先生蛇黎!佢都冇打過針!而家生蛇好易醫咋!
我覺得打左安心d!
我咁大個都冇出過,果次大伯出我同女女都冇事~
不過安心d都係同個女打埋~
480~我唔覺得嘥錢,係值唔值law!

大宅

我個人建議如果得講最好比小朋友打水痘針, 最近有2個朋友1個係仔(4歲) & 1個係女(6歲) 出水痘聽佢地講真係好辛苦成身好生連腳板底, 私處周圍都有佢地都好後悔, 打左都有可能生但會生好少幾粒 (都係朋友話).

男爵府

好媽媽勳章

我個女bb時又係想幫佢打, 但姑娘話要1歲先可以打架, 唔知係咪真, 最後都係佢讀幼稚園果時去打, 所以最好係問番自己個醫生.

lalacat 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

我隻仔2歲打...最好問吓醫生啦...
lalacat 寫道:

首頁

尾頁

跳至