意見反饋
義工

產前產後 今日: 21|主題: 241060

有冇媽咪懷孕期間手指腫痛及手指關節痛??

洋房

國民生產總值:201

有冇媽咪懷孕期間手指腫痛及手指關節痛??

我兩隻手同d手指痛到合都合唔埋,,, 好慘, 有冇媽咪有好方法提供??
Yoyo's Photo Album :-D :-D :-D

禁止訪問

國民生產總值:1569

Re: 有冇媽咪懷孕期間手指腫痛及手指關節痛??

大宅

國民生產總值:3531

我都係..痛到飛起..成日要我老公幫我按摩..都唔知點解隻手會咁痛 我生過0既朋友都未試過咁架

大宅

國民生產總值:2734

我又係喎,d關節痛到飛起,瞓醒覺個陣最痛,隻手做唔到拳頭手勢.好彩我就生得

洋房

我同你地一樣, 朝朝早d手指痛到想死. 好似斷左咁..
同埋d盤骨都勁痛, 仲有成個幾月先生得, 都唔知點算...我仲以為我好k型, 因為我好多朋友都冇咁既現象....
Yoyo's Photo Album :-D :-D :-D

複式洋房

國民生產總值:372

我同大家一樣.手指勁腫勁痛。食飯

子爵府

國民生產總值:14766

dream_dream 寫道:
我又係喎,d關節痛到飛起,瞓醒覺個陣最痛,隻手做唔到拳頭手勢.好彩我就生得

我都係一瞓醒覺個陣最痛,隻手做唔到拳頭手勢呀, 我仲有四個星期先至生呀, 日日隻手好麻麻痺痺好唔舒服呀, 點解會咁架 ?

大宅

國民生產總值:2535

有呀, 臨生果排因為水腫所以會咁o架, 生完就無事.

大宅

國民生產總值:3193

我都係呀.........
手指公、腰、下腹、腳底..........
好痛好痛好痛好痛........
我又係中有一個月先生得

大宅

國民生產總值:3636

2019勳章

嘩! 大部份都係臨生時係噤.
我 5 個月左右開始係噤.
我同你哋一樣仲有一個月就生.
希望 , 生完會好 d 啦.

大宅

國民生產總值:4113

happyalice 寫道:
[quote]
dream_dream 寫道:

我都係一瞓醒覺個陣最痛,隻手做唔到拳頭手勢呀, 我仲有四個星期先至生呀, 日日隻手好麻麻痺痺好唔舒服呀, 點解會咁架 ? [/quote]

me 3 :-( :-(

大宅

國民生產總值:2734

大家努力呀~~

洋房

所以做媽媽真係好偉大, 整個懷孕過程要受既痛苦實在太多啦. 大家努力嘞.....

男爵府

國民生產總值:5716

me too, 隻手做唔到拳頭手勢, i still have 3 more weeks!!

男爵府

國民生產總值:7415

我陀阿囝的時候都有手指腫痛及手指關節痛,到生完阿囝之後2個月d腫痛就無哂勒!

男爵府

國民生產總值:9745

2019新春慶豚圓 2019勳章

痛就冇!不過就開始腫到好似D"雞尾腸"咁...

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.