夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

男人返親大陸(非因公事), 係咪一定會出事..........?

................?

大宅

Re: 男人返親大陸(非因公事), 係咪一定會出事..........?

八成會啦, 而家上面太大誘惑啦. 要幾平有幾平, 要幾後生有幾後生.... :evil: :evil:

複式洋房

Re: 男人返親大陸(非因公事), 係咪一定會出事..........?

august19 寫道:
八成會啦, 而家上面太大誘惑啦. 要幾平有幾平, 要幾後生有幾後生.... :evil: :evil:

你個c6重係好好先生o千, 必定上面女人的頭號目標...好多明知有老婆都送上門......小心小心

禁止訪問

好媽媽勳章

洋房

話吾定系上面已經[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/107979/111978.8635449.gif[/img]

民房

佢識了一個"聆聽者"....但佢話佢地唔係我所想的那樣.....

複式洋房

忍者小男人 寫道:
話吾定系上面已經[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/107979/111978.8635449.gif[/img]

忍者小男人...你咪鬼 人哪.......
有無小朋友..不過我認為你比得個c6上去就要預o左.... 比啲信心自己同個c6佢.... 比個溫暖幸福快樂的家庭..等佢知到屋企有個賢慧的老婆等咁佢..唔係大陸的女人先識做..知嗎...加油...努力....[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/13text/A3-056.gif[/img]

子爵府

醒目開學勳章

聆聽者? 聽聽下都好易出事喎

大宅

夏小姐...
你家陣咁既情況...必定要小心.....
好好先生都有時會亂來的.....新鮮感嘛...
你地結婚幾耐呀.?
家陣佢可能會話你跟到佢咁實..唔跟實D你又唔安心...
你既心情好多人都會明白架...如果真係好唔開心就係到同大家講下...

洋房

我認為你應該把心底裡的話講比佢知 不要guess 但要正面,切忌不停地 ok!人...始終都有感動的一刻,也許聽完你的心底裡,他會"丁一聲"醒反呢!?
Stella (cty & yoo's mummy) :-D here

複式洋房

請問你是何種途徑得知這位聆聽者的存在? 是由你丈夫口中傳來的嗎 ? 是否賊佬試沙煲,看看你的反應,試你的底線.就算那人真的此一刻還未有實際行動,但已成為他的傾吐心事的對像,很易出事,及早撥亂反正為妙.

洋房

我認為上親大陸玩. 就算個男人有幾好都會出事. 因為有好多不要臉女人自動送上門. 佢會覺得山高皇帝遠你不會知道佢做過麼野.

翡翠宮

茅錯, 女追男隔層紗咋, 你自己話啦層紗有幾薄 大陸既女人真係好唔知醜架, 有d扮可憐, 等你同情下同情下, 一個唔覺意借埋你個膊頭喊兩聲.... :tongue: 男人幾時都鍾意扮man, 對住呢種小女人點會唔冧 既然佢咁老實話你聽佢係一名聆聽者, 你唔問佢家陣你有好多心事要同人傾呀 咁多野唔見佢同你講 一句到尾提提佢小心玩出火

男爵府

唉..........尋晚我都因為呢個問題同個C6頂左幾句......... :-(

男爵府

何為"聆聽者" 點解有心事唔同自己老婆講
在那裡聆聽呀?在電話?在酒店?已經在床?
Don't worry!Be happy!

珍珠宮

你咁都信??
希望每天開心渡過 ;-)

洋房

我都係咁話, 上到去就算今次無事, 難補下次就衰咗啦, 一於睇實D, 如果佢話比你聽次次上去都係傾心事, 你自己都唔信啦, 不過千祈唔好同佢嘈, 唔係就比多個藉口佢, 不如試吓叫佢同你講心事囉! 兩公婆有咩唔講得, 要同第三者傾呀!

水晶宮

我想問何為"好好先生"???好好先生咪即係男人一個,一個正常的男人對住一個姣婆點會唔衝動,除非你老公唔正常喇!!!
又除非你老公定力好夠,佢自己識得避忌,完全唔比機會d女仔埋到身,但好明顯你老公根本就定力唔夠喇,因為個女人已經成功埋到佢身~~~
我唔明點解你會比你老公經常性自己一個人返大陸???10個女人10個都會話比得個男人返大陸玩就實出事,仲要唔係因公事而要上去,你咁都肯冒呢個險???
其實,我對於你老公就唔係咁樂觀,你再唔控制下佢,佢唔搞個女人,個女人都唔會放過呢條大水魚,我就唔讚成你再比佢一個人返大陸,如果唔係遲早出事,唔係嚇你,佢已經係上面有一個好好的"聆聽者",再咁落去,佢就唔會再同你傾心事,你自己諗清楚應該點做喇!!!

別墅

聆聽者?? 聆乜叉野聽者呀你問佢
自己老婆又唔係”龍”...
做咩要上去搵個聆聽者呀。
多餘!
可以唔比就最好...唔好比佢上去!
真係好易出事

別墅

你屋企果件又話有”領聽者”呀

李吳知道 寫道:
唉..........尋晚我都因為呢個問題同個C6頂左幾句......... :-(

首頁

尾頁

跳至