網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我都係咁話

男爵府

PeppermintPatty 發表於 12-1-11 21:37
回覆 Leomummy 的帖子

佢都應承幫我攞番啦!希望可以啦!
你收到未呀?呢幾日佢唔覆我,都唔知佢係申通度攞返未,又唔知佢想點,日日旺佢,又唔覆,好苦腦

男爵府

件褸我申請咗退款,今年又係買唔到,唔通我同件褸無緣

伯爵府

^3^fun享-->今日收到嘅貨*包括毛毛內膽長外套

原來你哋睇完我個po搞到咁,我好唔安樂呀希望你哋快d搞得掂啦

男爵府

引用:原來你哋睇完我個po搞到咁,我好唔安樂呀希

原帖由 21520826 於 12-01-18 發表
原來你哋睇完我個po搞到咁,我好唔安樂呀希望你哋快d搞得掂啦

...
傻啦!邊關你事?唔駛唔好意思架今次完全係賣家問題,問佢幾時放假?又話冇咁快,點知第二日就音信全無,忽然人間蒸發咁

ipodbaby_123  會唔會有"境滾"?  發表於 12-1-19 17:30

伯爵府

我又係買咗呢件褸出事, 我係5/1下午拍機, 見佢當日晚上已出貨, 但物流一直都顯示唔到, 等咗1星期, 問咗集運都話未收到, 旺旺佢好多次都唔覆, 最後話第2日會幫我向申通e追查, 之後又係一直唔覆, 最後我在仲有一日就會交易成功時, 佢都唔覆我, 我就申請退款, 點知佢好快就拒絕我申請, 仲話佢已發貨, 依家件褸在快遞到, 佢話放完年假返嚟再跟過, 我更係唔理佢啦, 依家諗住搵淘寶客服介入處理, 但就要搵番旺旺記錄出嚟做supporting, 希望成功退款, 淘咗年幾, 第1次遇到, 都唔識點處理mouth:

男爵府

vf2006 發表於 12-1-19 12:35
我又係買咗呢件褸出事, 我係5/1下午拍機, 見佢當日晚上已出貨, 但物流一直都顯示唔到, 等咗1星期, 問咗集運 ...
你仲大鑊過我,其實佢應該係冇發到貨,如果發咗點會一直冇顯示?仲有....我係4號拍,5號已顯示發咗貨,到6號問佢,仲話要等多4日先發到貨,到9號再問,就話前日發咗,問佢係咪即係7號發咗貨,但唔覆!到11號同佢講,原來申通10號已經開始唔派貨,咪問佢會唔會未派,佢就話第2日去申通攞返件貨再發過,點知到12日開始聯絡唔到佢,一直到16號都聯絡唔到,我申請退款,佢都唔係度,拒絶唔到lu 你可唔可以再申請退款?或者申請維權?再攞客服介入

男爵府

我諗佢可能冇貨俾人,又或者已經唔係呢個價,咪拖住先囉:;pppp:

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

畀面勳章

我昨天都申請維權退款了,希望無問題啦!

男爵府

PeppermintPatty 發表於 12-1-21 11:51
我昨天都申請維權退款了,希望無問題啦!
我退咗款啦

申请退款时间: 2012-01-16 23:14
退款成功时间: 2012-01-21 23:14

大宅

畀面勳章

恭喜,恭喜,運費會退回嗎?

男爵府

PeppermintPatty 發表於 12-1-22 17:19

恭喜,恭喜,運費會退回嗎?
多謝多謝全數退晒!你申請咗退款,過幾日會自動入返你個a/c,恭祝新年快樂,唔會再遇到呢D麻煩問題,繼續開開心心淘

大宅

畀面勳章

我都收到退款了,祝你一家平安開心又健康,各位BK mama新一年繼續淘到平青見正的寶貝

大宅

首頁

尾頁

跳至