家事百科

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

INNOTEC暖風機比油壓式暖爐是否冇"禁"乾燥?

另細直立式,價錢約$828係唔係抵?Promoter話同舊年價錢一樣,但係新型號!(我見"Eshop"同功用但唔同型號~按鈕擺位都唔同,$690)

請指教!

大宅

Re: INNOTEC暖風機比油壓式暖爐是否冇"禁"乾燥?

我都想知, 因為我仲"由疑"緊, 買油壓式暖爐好, 定innotec暖風機好. 小b 1月出世, 驚暖風機唔夠暖爐暖, 但係暖爐又太乾.

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

洋房

eshop,賣 INNOTEC$690,平百幾蚊,仲送埋貨.
HERE

複式洋房

以下討論可作參考:

嬰兒用品
-想買暖爐,有無好介紹?

嬰兒用品
-暖爐 or 暖風機 ?

BK 搜尋功能快D好返就好了.

大宅

yiuyiu_mama,
thank you. 你咁叻識去果處買平野嘅.
:lol:

複式洋房

hsbc用分+2百幾就有一部... 不過唔係innotec.

我係旺角泰林見有demo, 我覺得都ok.

大宅

剛發表想問有冇人問過,G.O.D.而家有discount, 另G.O.D. card再有another 10%off,我見很輕巧所以想買咯。

複式洋房

HSBC 個部"Orgio"牌陶瓷暖風機及Innotec $690個部機(冇得較溫度,只可較高中低溫),係I-care都有得賣,前者及後者一樣在I-care $690,均有辦睇。

子爵府

我年頭買

民房

http://www.icare.com.hk/shop/chi/shop_productdetail.asp?supplier_id=1&product_id=14897&parent_id=41500000&dept_id=1001

OKAY ma???
ANY ONE TRIED BEFORE????

首頁

尾頁

跳至